Voedingsadviezen

Voeding is essentieel voor welk doel dan ook. Wil jij afvallen, aankomen, op gewicht blijven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik kan je helpen!

Naast het feit dat ik ervaring heb met zowel afvallen áls aankomen, ben ik ook Gewichtsconsulente in opleiding en leer ik tijdens mijn studie alles over voeding. Zowel de macro nutriënten, als de micro nutriënten komen aan bod en daarnaast leer ik alles over het berekenen van persoonlijke energiebehoeften en het opstellen van volledige dag menu’s.

Helaas kan ik op het moment geen voedingsschema’s aanbieden, aangezien ik voor studie in het buitenland ben, daarom zet ik het programma om naar Voedingsadviezen. Je krijgt van mij persoonlijke macro nutriënten, een voorbeeld van een dag menu, coaching, tips & tricks en een lijst met producten die ik aanraad te consumeren. Het is dus de bedoeling dat je zelf je macro nutriënten en calorieën bij houdt.

Het stukje coaching zal gebeuren via Skype. Een video gesprek is helaas niet mogelijk (door het tijdsverschil), maar je mag wel onbeperkt vragen mailen of sturen via Skype chat. Deze zal ik zo snel mogelijk beantwoord worden.

Heb je interesse, vragen of ben je benieuwd naar de tarieven? Stuur een mailtje naar info@dutch4health.nl of vul onderstaand contactformulier in. Let er wel op dat het ingevulde e-mail adres klopt, anders kunnen wij jouw mail niet beantwoorden.

Heb je interesse, vragen of ben je benieuwd naar de tarieven? Stuur een mailtje naar info@carmenketelaar.com of vul onderstaand contactformulier in.

Ook mogelijk; een combinatie van een Voedingsschema & een Trainingsschema

Veel liefs, Carmen.

Advertenties