Dutch4Health Lifestyle Plan

Dit programma wordt alleen aangeboden via Dutch4Health – je kunt contact opnemen via deze website, of via www.dutch4health.nl!

Zou jij graag wat hulp willen bij jouw doelen op het gebied van voeding en training, maar zit je niet echt op een voedingsschema te wachten? Dan is het Dutch4Health Lifestyle Plan misschien wel wat voor jou!

Het Dutch4Health Lifestyle Plan is een 12 weken plan, waarbij je gedurende deze 12 weken volledige begeleiding en coaching krijgt op het gebied van voeding en training. Qua voeding krijg je elke 4 weken nieuwe macro nutriënten, die volledig passen bij jouw leefstijl en jouw doelen. Je krijgt dus geen volledig voedingsschema, maar alleen calorieën & macro nutriënten waar je je zelf aan dient te houden. Naast de calorieën en macro nutriënten krijg je een volledige lijst mee met tips & tricks en een lijstje met producten die wij aanraden te consumeren. Verder mag jij helemaal zelf bepalen hoe je deze macro nutriënten in vult, zolang je je er maar aan houdt.

Naast de calorieën en macro nutriënten ontvang je elke 6 weken een nieuw trainingsschema. Je ontvangt tijdens deze 12 weken dus 2 trainingsschema’s, ééntje aan het begin en ééntje na de eerste 6 weken. Het trainingsschema zal geen thuis-train-schema zijn, maar een schema voor in de sportschool. Voor hoeveel dagen dit wordt ligt helemaal aan jouw eigen tijd en wensen. Hier stellen wij geen eisen in.

Naast bovengenoemde krijg je gedurende 12 weken volledige online coaching op het gebied van voeding & training via Skype. Je kunt onbeperkt vragen stellen en wij zullen jouw vragen zo uitgebreid en duidelijk mogelijk beantwoorden.

Het Dutch4Health Lifestyle Plan is vooral geschikt voor mensen die al wat zelfstandiger zijn op het gebied van voeding en fitness. Wij vragen dus 100% commitment van jou en dat jij in staat bent tot het zelf bijhouden van je voeding en dat je serieus aan je doelen werkt. Mocht je deze zelfstandige stap nog iets te groot vinden en zou je graag wat meer begeleiding willen? Vraag een op maat gemaakt Voedingsadvies en/of Trainingsschema aan!

Heb je interesse, vragen of ben je benieuwd naar de tarieven? Stuur een mailtje naar info@dutch4health.nl of vul onderstaand contactformulier in. Let er wel op dat het ingevulde e-mail adres klopt, anders kunnen wij jouw mail niet beantwoorden.

Veel liefs, Carmen

Advertenties