Vlog

LIEVE KAARTJES – Carmen Ketelaar #53

Ik werkte deze week weer heerlâk in mijn eigen nieuwe office, ontving maar liefst 9 kneiter lieve kaartjes van mijn volgers, ik geef TIPS voor gezond eten tijdens een lange werk- en/of schooldag en daarnaast neem ik jullie weer even mee tijdens twee van mijn workouts. De 10.000 kcal challenge komt eind deze week online! Kijk je weer mee?

Wil jij ook de Sport & Voeding cursus volgen via Start2Move? Je kunt je nu aanmelden met 15% KORTING wanneer je gebruikt maakt van de code ‘CARMEN15’!

De code is gelding tot en met 15 februari en NIET geldig in combinatie met andere acties.

Meld je snel aan via: https://www.start2move.nl/sport-en-voeding

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s