Vlog

PINK BOXING & ONZE EERSTE CLINIC – Carmen Ketelaar #47

Drie volle weken na het filmen van mijn laatste vlog, heb ik vorige week mijn camera er toch maar weer even bij gepakt. Het gaat stukken beter met mijn rug (bedankt fysio!!) en ik ben zelfs weer begonnen met sporten. Daarnaast volgde ik een intensieve les Pink Boxing én organiseerden Kjell en ik onze eerste clinic Voeding & Training! Kijk je weer mee?

Wil jij 12 november aanwezig zijn bij onze clinic? DAT KAN! Inschrijven is mogelijk via DEZE LINK.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s