Health

CLINIC 12 NOVEMBER

CLINIC 12 NOVEMBER

Op 29 oktober gaven Kjell en ik de eerste Clinic Voeding & Training en op zondag 12 november gaan we voor nummer 2! Wil jij meer weten over voeding & training? Ben je benieuwd naar mijn kijk op deze onderwerpen en heb je zin in een gezellige & informatieve dag? Schrijf je in voor de Clinics Voeding & Training zondag 12 november!

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze clinic willen wij graag onze kennis over voeding & training met jullie delen. We zullen beide een presentatie houden van ongeveer 30 minuutjes, waarbij we verschillende aspecten van Voeding & Training met jullie behandelen. Uiteraard hebben jullie de mogelijkheid tot het stellen van verdere vragen.

Opeenvolgend zal Kjell een bootcamp geven van ongeveer 30 minuutjes en achteraf hebben we de tijd om nog even te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje. Uiteraard mogen jullie dan ook nog verdere vragen aan ons stellen!

Kleine side-note; omdat ik gewichtsconsulente ben (en geen diëtiste), bespreek ik voeding vanuit mijn oogpunt & vanuit deze studie. Ik heb geen kennis over een veganistisch/glutenvrij/lactosevrij/paleo of een ander ‘alternatief’ voedingspatroon (zoals dit genoemd word in mijn studies), dus deze onderwerpen zullen ook niet tot nauwelijks aan de orde komen. 

Wanneer?

De clinic vindt plaats op zondag 12 november. We starten de dag om 11.00 en we zullen rond 14.00 de dag gezamenlijk afsluiten.

Waar?

De clinic vindt plaats bij:
ABC Fitness Elburg
Havenkade 5A
8081 GP Elburg

Er zijn GRATIS parkeerplekken beschikbaar. Wanneer je niet de mogelijkheid hebt om met de auto te komen, kun je vanaf station Zwolle bus 100 pakken, OF ik kan je komen ophalen op Station ’t Harde (dit is het makkelijkst). 

Kosten:

De clinic (inclusief bootcamp, hapje + drankje) bedraagt € 15,- per persoon. Het grootste gedeelte van dit bedrag zal gedoneerd worden aan een goed doel (meer uitleg volgt op de clinic dag). Dit bedrag kan, op de dag van de clinic, contant worden afgerekend.

Meer informatie of aanmelden?:

Heb je nog vragen (over reizen bijvoorbeeld) of wil je je aanmelden voor de clinic? Vul onderstaand contact formulier in. Er is plaats voor 25 personen tijdens de clinic. De clinic gaat door bij een minimum van 15 personen.

Liefs, Carmen

Advertenties

2 gedachten over “CLINIC 12 NOVEMBER”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s