Health, Lifestyle

5 GADGETS DIE IK DAGELIJKS GEBRUIK

We love gadgets! Telefoons, oordopjes, camera’s – al deze dingen zijn niet meer weg te denken uit het leven van een Influencer. In deze blog deel ik de 5 gadgets met jullie die ik elke dag gebruik en die niet meer weg te denken zijn uit mijn leven!

1. Telefoon – iPhone SE

Geen enkel mens kan tegenwoordig nog zonder zijn/haar telefoon. Al is het maar om even een appje te versturen, een mailtje te checken of een spelletje te spelen. Wat ik allemaal uit spook met mijn telefoon? Ik maak foto’s, gebruik WhatsApp het grootste gedeelte van de dag, kijk af en toe NetFlix in de trein & natuurlijk – Social Media. Facebook & Instagram worden het vaakst gebruikt. Daarnaast edit ik foto’s op mijn telefoon (iemand interesse in hoe ik mijn foto’s edit?) en check ik af en toe mijn mail!

Ik wacht nog steeds tot ik een keertje de loterij win & de nieuwe iPhone 8 kan betalen. Voor nu doe ik het nog even met mijn iPhone SE (rosé gold <3).

2. Camera – Sony Alpha 5100 

Sinds kort heb ik een nieuwe camera – de Sony Alpha 5100! Ik gebruikte eerst voornamelijk de Nikon 1 J5, maar ik ben heel blij dat ik overgestapt ben op deze nieuwe Sony. Ik gebruik de camera voor het maken van mijn foto’s & video’s (vlogs) – dus het is super handig dat je het schermpje kunt openklappen en op ‘selfie-mode’ kunt zetten.

De Nikon die ik gebruikte had 20 megapixels, de Sony heeft er +24 en dat is te zien! Mijn foto’s zijn scherper, mijn video’s zijn mooier en de camera is makkelijker te bedienen. Niet te veel gedoe qua instellingen. Gewoon makkelijk en snel. Een goede aankoop dus!

3. Activity Tracker – Polar A370

Sinds een paar jaar werk ik samen met Polar. Ik ben eerst in het gebruik geweest van de Polar A360, echter sinds de Polar A370 er is, zie ik wel dat er meer voordelen aan dit horloge zitten dan aan het andere horloge! Benieuwd naar mijn bevindingen van dit horloge? Lees mijn review van de Polar A370

Volgende week en die week erop komen er 2 blogs online in samenwerking met Polar. In deze blog ga ik iets dieper in op de hartslag functie van het horloge & die week erop op het smart calorie systeem! Mocht je benieuwd zijn, hou de blog dus in de gaten!

4. Draadloze oordopjes – Beats by Dre + Sony MDR-XB50BS

Een koptelefoon & draadloze oordopjes. Om een beetje af te wisselen.

De Beats by Dre (rose gold omg yeah <3) is een hele fijne koptelefoon die ik graag draag tijdens het sporten. Het geluid is geweldig en je hebt het gevoel alsof je een beetje in je eigen bubbeltje zit. Zo fijn! Er zit een gigantische hoge prijs aan deze koptelefoon, maar ik kon het niet laten. Deze koptelefoon wil ik al sinds ik mijn rosé goude telefoon kocht. Dan maar even YOLO en ruzie met mijn bankrekening. Ik ben nog altijd even blij met mijn aankoop.

Nu is zo’n koptelefoon ideaal, maar niet voor alle sporten is het even handig. Ik hou ook heel erg van wandelen, maar dan geef ik toch de voorkeur aan oordopjes. Hier heb ik de Sony MDR-XB50BS voor. Dit zijn oordopjes die je om je oren ‘heen kunt wikkelen’ waardoor ze lekker stevig blijven zitten. Ook erg handig als je van hardlopen houdt, dus! Er zit een handsfree functie op waardoor je dus ook veilig en gemakkelijk telefoontjes kunt plegen. Binnenkort schrijf ik een review over deze oordopjes op Dutch4Health. 

5. Speakerbox – Sony XB30

Deze speakerbox gebruik ik voornamelijk wanneer ik thuis aan het werk ben of wanneer ik bijvoorbeeld naar het park ga/naar het strand ga (wat niet vaak voorkomt want Nederland…). Ik hou van muziek en ik luister het liefst de hele dag door naar mijn favoriete nummers of favoriete playlist. De speakerbox kan gekoppeld worden aan je telefoon of laptop via bluetooth en het geluid is perfect. Leuk extraatje; aan de zijkant van de speakerbox zitten lampjes die aan en uit gaan op de bass van de muziek. Een beetje een discolamp idee. COOL!

Naast bovenstaande gadgets gebruik ik natuurlijk ook dagelijks mijn laptop, maar dat vind ik niet echt een gadget. In ieder geval – ik heb een Lenovo. Maar ik stap binnenkort wel over op een andere laptop, want deze is oud. En dood. Dus.. nog eventjes afwachten haha.

Liefs, Carmen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s