Health

CLINIC 12 NOVEMBER

CLINIC 12 NOVEMBER

Wil jij meer weten over voeding & training? Ben je benieuwd naar mijn kijk op deze onderwerpen en heb je zin in een gezellige & informatieve dag? Schrijf je in voor de Clinics Voeding & Training zondag 12 november!

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze clinic willen wij graag onze kennis over voeding & training met jullie delen. We zullen beide een presentatie houden van ongeveer 30 minuutjes, waarbij de volgende onderwerpen aan bod zullen komen;

  • Macro nutriënten – ik leg uit wat koolhydraten, eiwitten en vetten zijn en waarom ze belangrijk zijn voor je lichaam.
  • Energie balansen – hoe moet je eten wanneer je wil afvallen, wil aankomen of op gewicht wil blijven.
  • Een volwaardig voedingspatroon – welke producten zou je kunnen consumeren voor een volwaardig voedingspatroon.
  • Voedingsschema’s – hoe kun je je eigen voedingsschema opstellen.
  • Training – als aanvulling zal mijn vriend Kjell ook aanwezig zijn. Hij zal de presentatie van mij overnemen en uiteindelijk ingaan op het stukje training. Bewegen is natuurlijk ook belangrijk en gezond!

Kleine side-note; omdat ik gewichtsconsulente ben (en geen diëtiste), bespreek ik voeding vanuit mijn oogpunt & vanuit deze studie. Ik heb geen kennis over een veganistisch/glutenvrij/lactosevrij/paleo of een ander ‘alternatief’ voedingspatroon (zoals dit genoemd word in mijn studies), dus deze onderwerpen zullen ook niet tot nauwelijks aan de orde komen. 

Na de presentatie over voeding is nog even de tijd om vragen te stellen over dit onderwerp. Daarna gaan we een kleine bootcamp doen van ongeveer 30 minuten (gegeven door Kjell) & achteraf zullen er heerlijke gezonde hapjes en drankjes voor jullie klaar staan. Natuurlijk hebben we tijdens het genot van deze lekkernijen ook nog tijd om te kletsen over voeding. Als jullie andere vragen hebben (bijvoorbeeld over mind-set), mogen jullie deze uiteraard ook stellen!

Wanneer?

De clinic vindt plaats op zondag 12 november.

We beginnen de dag om 11.00 met de presentatie over voeding en training, rond 12.00/12.30 zullen we met de bootcamp starten en rond 14.00 zullen we de dag samen afsluiten.

Gelieve ietsje eerder van te voren aanwezig te zijn (30 tot 15 minuten van te voren) zodat we op tijd kunnen beginnen!

Waar?

De clinic vind plaats in het hotel van Dorhout Mees Biddinghuizen.
Strandgaperweg 30
8256 PZ Biddinghuizen

LET OP: Er kan een wijziging plaats vinden in locatie. Wellicht verplaatsen we naar ABC Fitness in Elburg. Meer informatie hierover volgt nog. 

Met de auto komen is het makkelijkst, dus wellicht kun je met iemand samen komen of carpoolen. Wanneer je met het OV wilt komen, kun je de trein nemen naar station ’t Harde OF station Harderwijk. Ik kom je hier persoonlijk tussen 09.00 – 09.30 ophalen en dan rijden we samen naar de locatie toe. Uiteraard breng ik je ook weer terug naar het station!

Kosten:

Aangezien ik de dag zo goed mogelijk wil organiseren en er ook voor wil zorgen dat jullie geen honger krijgen (want FOOD = LIFE) – moet ik helaas wel een kleine bijdrage vragen om de locatie & de hapjes te kunnen betalen.

De clinic (inclusief bootcamp, hapje + drankje) bedraagt € 15,- per persoon. Dit bedrag kan, op de dag van de clinic, contant worden afgerekend.

Aanmelden:

Wil jij je aanmelden voor de clinic? DAT KAN! Vul jouw gegevens in, in onderstaand contact formulier & ik zet je op de lijst. Er is plek voor 25 personen per dag. De clinic kan door gaan bij een minimum van 15 personen.

Hopelijk zien wij jou 12 november.

Liefs, Carmen

Advertenties

Een gedachte over “CLINIC 12 NOVEMBER”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s