Vlog

VAN SPORTEN, TOT NEEFJES KNUFFELEN – Carmen Ketelaar #45

In de vlog van afgelopen week neem ik jullie weer mee tijdens 3 van mijn trainingen, ik vertel jullie waarom we vorige week iets verlaat thuis waren (en ik laat ook zien waarom), Kjell en ik waren 4 jaar samen én we hadden een fotoshoot samen. Kijk je weer mee?

Heb jij je al ingeschreven voor mijn clinics op 22 of 29 oktober? Wees er snel bij! SCHRIJF JE IN!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s