Vlog

TRAINEN MET CARMEN & MARISSA – Carmen Ketelaar #36

Een na een lange afwezigheid heb ik mijn vlog camera er weer bij gepakt en ben ik weer aan het vloggen geslagen voor jullie!! Ik neem jullie weer mee tijdens mijn trainingen, ben weer hard aan het werk in Epe én Elburg, had Marissa op bezoek  voor een killer legday en ik eindigde de week met de Magioni Pizza Run. Kijk je weer mee?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s