Vlog

EMS & HET HUNKEMÖLLER SUMMER EVENT – Carmen Ketelaar #35

Ik heb nieuw werk! Vanaf nu ga ik werken in het andere bedrijfje van mijn schoonvader, namelijk HappiFitness in Epe – waar we werken met de EMS methode. Ik volgde een training & de spierpijn was enorm! Daarnaast had ik een onwijs gezellig Summer Event van Hunkemöller waar ik mijn haar BLAUW liet verven. En mijn nek ook.. kijk je weer mee?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s