Fitness & Health, Lifestyle, Mind-Set

Het is tijd voor een update

Zo, hallo allemaal. Ja hoor, ik leef nog. Mijn eigen blog is flink stil gevallen en ik moet echt weer even een dag per week gaan inplannen dat ik echt even goed aan mijn blog ga werken – maar ik beloof jullie, dit ga ik doen. Even beginnen met een update.

6 weken geleden ben ik thuis gekomen uit San Diego. Hier heb ik een onwijs mooie tijd gehad, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik ook super blij ben om weer thuis te zijn. Ik heb werk, leuk werk – ik heb namelijk vaste uren in mijn sportschool (ABC Fitness) waar ik super blij mee ben en wat ik ook heel erg leuk vind. Daarnaast gaat Dutch4Health ook heel erg lekker, dus als we kijken naar het kopje ‘werk’ kunnen we deze afvinken.

Sporten & Eten gaat verder ook prima hoor. Ik ben begonnen met cutten, hoewel ik cutten gewoon CUT (maar dan met een K) vind, dus heel erg strikt ben ik hier niet in. Ah, balans hé haha. Ik zat er over na te denken om eind van het jaar mee te doen aan een Bikini Fitness wedstrijd, maar uiteindelijk heb ik er voor gekozen hier nog niet aan mee te doen. Ooit?  Ja ik denk het wel maar nu nog niet!

Op social media ben ik verder niet heel erg aanwezig. Ik post nog steeds foto’s op Instagram (1tje per dag ongeveer), maar ik probeer wat meer afstand te houden. Ik vind het leuk om te doen, maar ik merk dat ik volgers aan het verliezen ben (misschien doordat ik minder actief ben?) en dat ik hier best wel mee kan zitten. Ik kan me hier echt rot over voelen en dan ga ik aan mezelf twijfelen. Waarom? Geen idee. Stom hé dat ik me daar soms een beetje druk om kan maken? Vind ik nou ook.

Het gaat nu al een tijdje zo, mijn volgens zeggen allemaal Ciao Adios (niet allemaal natuurlijk), en ik heb ook geen idee meer wat ik er aan kan doen. Maar toen besloot ik – Oké Carmen, waarom maak je je hier in hemelsnaam druk om??? Daarom heb ik eventjes een stapje terug gedaan, omdat ik me helemaal niet rot wil voelen door zoiets als Social Media. Ik heb ook nog een ‘normaal’ leven! Niet alles draait om Instagram. Soms is het dus goed je even te distantiëren van dat (soms neppe) wereldje. En dat ben ik nu ook aan het doen! 

Al met al gaat het eigenlijk wel prima hier. Ik zal proberen mijn blog even een goede make-over te geven en vervolgens ook vaker te gebruiken. I promise you guys – I’ll be back!

Liefs, Carmen.

Meer artikelen lezen omtrent Sport & Voeding? Neem eens een kijkje op mijn andere blog Dutch4Health. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s