Vlog

GO AZTECS & LOS ANGELES – Carmen Ketelaar #8

Mijn aller eerste bezoek aan een echte American Football wedstrijd. ZO GAAF! Ik ben ik het verkeerde land geboren denk ik. Daarnaast ging ik samen met mijn vriendinnen naar Los Angeles en bezochten we onder andere Venice Beach, Rodeo Drive & Hollywood. Oh ja, en ik was voor het eerst dronken. Oeps. Kijk je weer mee?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s