Lifestyle, Mind-Set

Lief dagboek….

lief-dagboek
4 weken. De periode dat ik in Amerika ben. Hoewel het hier onwijs tof is & ik me het grootste gedeelte van de tijd ook echt keihard vermaak, komt nu de periode dat je een paar klappen in je gezicht krijgt en toch wel heel erg velangd naar de mensen thuis. Even van me afschrijven dus…

1. Ziek zijn. 
Afgelopen week was ik totaal niet fit en dat suckt heel hard. Iedereen gaat leuke dingen doen & jij kunt niet mee omdat je je bagger voelt en meer snotlappen hebt verslonden dan iemand met hooikoorts. Vooruit, kan gebeuren. Rust houden en gewoon lekker genieten van een avondje Vampire Diaries kijken en Bananenbrood bakken met Lisa (recept komt in de volgende vlog).

2. Naud. 
Naud. Zo heet mijn kleine neefje die afgelopen dinsdag, 11 oktober, geboren is. Ik ben voor het eerst in mijn leven tante geworden en ik ben niet thuis. Ja, ik wist dat dit eraan zat te komen, maar tot het moment daar is ben je je er eigenlijk niet van bewust. Ik word helemaal dood gespamt met lieve fotootjes en filmpjes via de WhatsApp, maar het liefst wil je hem gewoon zelf vasthouden en knuffelen. Snif.

3. Knuffelen. 
Ondanks dat je je ouders & je familie mist (heel erg), is het denk ik niet heel raar dat je je vriendje misschien nog wel het meeste mist. Het voordeel aan dit alles is dat je wel echt gaat beseffen hoe veel iemand voor je kan betekenen en hoe graag je dus eigenlijk bij diegene wil zijn, dus oké elk nadeel heeft zeker een voordeel – maar dat je elkaar 6 maanden moet missen is pretty lastig. Gelukkig FaceTime (is dat een werkwoord?) ik zeker 2x per week met zowel mijn ouders als met Kjell – en soms ook met mijn zus en lieve Naudje haha -, dus dat ‘verzacht’ de pijn wel een beetje. En natuurlijk dat je hier lieve mensen om je heen hebt die er voor je zijn. Dat is ook goud waard!

Mag ik klagen? Nee, eigenlijk niet. Want ik heb zelf de keuze gemaakt om naar deze plek toe te gaan, dus ik wist dat dit er allemaal aan zat te komen. Daarnaast, dit is denk ik ook waar je het meeste van gaat leren. Die moeilijke momenten waar je echt zelf uit moet zien te komen. Even lekker janken, van je af schrijven (sorry dat ik jullie er mee lastig val) en weer door.

You can do it Carmie. #keepitreal Benieuwd naar de volgende VLOG (inclusief tranen)? Abonneer je op mijn YouTube Kanaal – klik HIER.

Veel liefs, Carmen.

Ook interesse in studeren in het buitenland? Klik HIER en vraag een brochure aan! 

Advertenties

Een gedachte over “Lief dagboek….”

  1. Meid! Tuurlijk mag je klagen! Het is idd zelf je keuze geweest, maar dat betekend niet dat je niet ff een paar daagjes mag balen!! Woon zelf in Londen (al 8 jaar) maar heb zelf ook regelmatig nog van die baaldagen! Positief denken, lekker sporten, geniet van je tijd daar en voor je t weet ben je weer lekker thuis!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s