Lifestyle, Mind-Set, Vlog

EF San Diego (BLOG & VLOG)

dsc_1005-2

Daar ben ik dan! Na een vlucht van 30 uur (want vertraging) zit ik nu ongeveer 3 dagen op de EF Campus in San Diego. Ik zal eventjes een kleine eerste indruk met jullie delen – gewoon vertellen hoe het gaat, of ik heimwee heb en al die dingetjes!

Ik ben in de nacht van zondag op maandag aangekomen en ik mocht maandags gelijk beginnen met school. Gelukkig was de eerste dag een introductie dag, dus we gingen wel leuke dingen doen zoals een beetje touren door de omgeving. Dinsdag begonnen overigens gelijk de lessen, dus ik mocht vrij vroeg aan de bak. Ik kan jullie nog niet heel veel vertellen over de lessen, want ik zit een soort van in de verkeerde klas – Oeps. Volgende week meer hierover.

Sporten & Voeding.. ja we kennen Amerika – groots in sport, groots in junkfood. Een beetje tegenpolen dus. Gelukkig gaat het hartstikke goed tot nu toe. Er zit een gym op mijn sportschool, maar hij is niet super groot dus ik heb wel een abonnement genomen bij de sportschool in de buurt. Ik ga gewoon lekker 4 – 5x trainen per week, een beetje ritme erin houden is altijd goed toch?

Qua eten hebben we een buffet – dus de keuze is reuze! Ik begin mijn dag vaak met een yoghurtje met fruit en granola, smiddags brood of een salade en in de avond ga ik óf uit eten, óf ik kijk wat het buffet te bieden heeft. Als het warm eten me niet aan staat druk ik een salade naar binnen, zo simpel is het haha. Gelukkig ga ik ook gewoon gezellig uit eten met klasgenoten of mede Hollanders, dus genieten zit er ook zeker weten wel bij!

Heimwee? Tot nu toe nog niet.. Maar ja ik zit hier nu net 3 dagen dus ik kan niet echt zeggen dat ik heel erg heimwee heb. Ik kan jullie wel beloven dat dit nog komt, haha. Ik vind alles tot nu toe echt heel tof – de omgeving is geweldig, de Amerikanen en klasgenoten zijn súper aardig en ik voel me al aardig thuis.

Wil je meer zien van de omgeving en de Campus – Check mijn VLOG:

Veel liefs, Carmen.

Advertenties

2 gedachten over “EF San Diego (BLOG & VLOG)”

  1. Hoi Bianca,

   Alles is op eigen kosten, je krijgt helaas geen financiering hiervoor. Vaak als je het vanuit een studie doet (stage bijvoorbeeld) kan het nog wel eens deels bekostigd worden door de school, maar als je het via EF doet voor bijvoorbeeld een tussenjaar niet.

   Ik heb er voor gekozen om 6 maanden te gaan, maar je kunt ook kiezen voor 3 maanden (Cambridge Course) of voor 8 weken bijvoorbeeld (General Course). In dat geval ben je natuurlijk goedkoper uit dan als je 6 maanden gaat!

   Mocht je nog meer vragen hebben betreft financieel, mag je wel eventjes mailen naar info@carmenketelaar.com!

   Veel liefs xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s