Review

HealthBox

Afgelopen week ontving ik de HealthBox, samengesteld door Rachelle van Koningsbruggen (Body Engineers Atleet, je kunt haar HIER volgen op Instagram). Ik heb nog nooit een HealthBox ontvangen dus was écht super enthousiast! In deze blog laat ik zien wat er in deze editie van de HealthBox en vertel ik je waar je deze box kunt shoppen.

Vita Coco – natuurlijk kokoswater
Vita Coco kennen we ondertussen allemaal wel denk ik. Vita Coco kokoswater bevat een hoop mineralen zoals kalium en magnesium en is dus perfect voor bijvoorbeeld in je smoothie! Het is lekker, bevat vrij weinig calorieën en is een perfecte afwisseling voor als je die flessen water helemaal zat bent.

Mister Free’d – Chia & Sesame seeds
Crackers! Volledig glutenvrij, vol biologische ingrediënten en met de hand gemaakt. Ik had deze crackers nog nooit gehad, maar ze smaken echt super goed! De crackers bevatten lijnzaad, chiazaad, sesamzaad en worden gemaakt van natuurlijke granen zoals gierst. Ze zijn hoog in vezels en in omega 3, dus perfect in een volwaardig voedingspatroon (en lekker met pindakaas + banaan yummy).

Magnesium Tabletten van Orthica
Magnesium is een mineraal wat onwijs goed is voor je zenuwstelsel en voor je spierherstel. Wanneer je dus een krachtsporter bent, is magnesium hartstikke goed om toe te voegen aan je voedingspatroon. Deze tabletten (magnesium-400) bevatten ook nog eens calcium, selenium en zink. Goed voor het skelet, de spieren en het zenuwstelsel!

Mulit Energie van Orthica
Wanneer je het lastig vind om alle vitamines en mineralen uit je voedingspatroon te halen, is een multivitamine een goede aanvulling. Deze multivitamine bevat delen van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamines en mineralen, wat samen met bewegen en een gezond voedingspatroon zeker gaan bijdragen aan een leven lange gezondheid.

Veríval – Crunchy Spelt
Deze heb ik al een paar keer eerder thuis gehad en dit is echt één van mijn favoriete ontbijtgranen om door de kwark/yoghurt te doen! 100% biologisch en gemaakt van spelt en rijstcrips. Echt een aanrader deze!

Body & FitShop – BCCA capsules
Wanneer je een fanatieke sporter bent, zijn bcca’s vrijwel onmisbaar in je voedingspatroon. BCCA’s worden gemaakt van aminozuren die essentieel zijn. Dat betekend dat ze niet aangemaakt kunnen worden door ons eigen lichaam & dus door middel van voeding in ons lichaam moeten komen. Je kunt deze capsules zowel vóór als ná je training gebruiken & ze helpen bij spierherstel.

The Primal Pantry – Hazelnoot & Cacao Reep
Súper lekker deze. Hij staat in de box aangeschreven als Rachelle haar favoriet, nou dat kan ik wel begrijpen ja haha. Hij is echt heerlijk en bevat maar 6 simpele ingrediënten. Niet echt calorie-rijk en perfect als tussendoortje!

Naast bovenstaande producten zit er ook nog een Body & Fit Cadeaubon in de box & een KCALculated gratis maaltijd bon. De HealthBox van Rachelle is te bestellen via DEZE WEBSITE en is te koop voor slechts € 24,95 (de inhoud is € 67 waard).

Heel veel HealthBox plezier!

Liefs, Carmen.

Advertenties

2 gedachten over “HealthBox”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s