Draag, Fitness & Health, Review

#FitWithDecathlon

Foto 25-08-16 15 47 22

Vanmiddag bezocht ik de Decathlon in Apeldoorn voor de #FitWithDecathlon Campagne. Wil je weten wat ik van de winkel vond en wat ik daar heb gekocht? Je leest het in deze blog!

Ik moet eerlijk zijn, ik ben nog nooit in een Decathlon geweest. Genoeg over gehoord, maar nog nooit één voet binnen deze winkel gezet. Toen ik gevraagd werd om deel te nemen aan de #FitWithDecathlon Campagne was ik dus best enthousiast! Eindelijk een goede reden om die gigantische sport hemel eens van binnen te bekijken. Ik ontving een giftcard waarmee ik wat toffe items mocht shoppen.

Toen ik de shop binnen liep sprak het me eigenlijk gelijk aan. Groot, gestructureerd en vól met sport artikelen. Of je nu van fitness, hardlopen, wielrennen of vissen houdt – je kunt hier serieus alles vinden. Uiteraard werd ik direct naar de fitness afdeling toe getrokken en hier begon ik dan ook een beetje tussen de workoutfits te neuzen. Leuk, heel leuk – maar ik heb al zo veel sport kleding, dus misschien moet ik eens wat anders gaan zoeken.

Helaas puilt mijn kleding kast al zo’n beetje uit met alle workoutfits die ik op het moment bezit, dus ik besloot het te laten bij een leuke Sport BH. Ik zat er al een tijdje aan te denken om nu eindelijk eens wat items te halen voor thuis, zodat ik ook een keer thuis zou kunnen sporten. Ik liep naar de afdeling met spulletjes waar ze ook echt álles hadden. Niet alleen dumbbels, nee ook hele halters, bankjes, loopbanden, handschoentjes en kettlebelts. De keuze, is reuze. 

Ik besloot 2 kettlebelts te halen, ééntje van 8 KG en ééntje van 12 KG. Daarnaast ben ik ook mijn springtouw al een tijdje kwijt, dus ik heb ook een tof springtouw geshopt! Deze kan ook mooi in mijn koffer als ik straks naar Amerika ga #handig. Water drinken is ook best een must & aangezien ik bijna al mijn shakebekers heb laten overlijden vond ik een toffe (ROZE) bidon ook wel een goede aanvulling voor mijn spory gear. Alles wat ik kocht is van het merk DomYos, één van de passiemerken van de Decathlon.

Al met al, de Decathlon is een zeer veelzijdige winkel waar je echt álles kunt halen op het gebied van sport. De passiemerken van de Decathlon zijn ook nog eens super betaalbaar, dus je hoeft niet eens zo heel veel uit te geven voor je sport artikelen.

Veel shop plezier!

Liefs, Carmen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s