Lifestyle, Mind-Set

Updates & Beloftes

DSC02369

WOW. Na een vrij lange stilte op mijn eigen blog, wil ik dit nu ook weer eens wat meer gaan op pakken. Dus even een kleine update – want wat is er de afgelopen tijd allemaal gebeurt?

Aller eerst ben ik druk bezig geweest met Dutch4Health. De blog loopt erg goed en alle artikelen die ik geschreven heb de laatste tijd zijn op deze website beland. Ook alle voeding- en trainingsschema’s gaan nu via Dutch4Health, dus het is best wel druk geweest! Mijn streven is nu om 1x per week een blog op Dutch4Health te plaatsen en 1x per week een blog op mijn eigen site. Deze blogs zullen dan ook meer over wat persoonlijkere onderwerpen gaan, op Dutch4Health komen de wat meer informatieve blogs (volg ons ook even op Facebook trouwens – hier klikkennnnn!)

Verder gaat het echt machtig goed trouwens. Ik ben net lekker terug van vakantie en heb afgelopen weekend te horen gekregen dat ik nu officieel geslaagd ben voor mijn examen Gewichtsconsulente! Dus nu mag ik mezelf officieel Gewichtsconsulente en Fitness Trainer noemen. Hoe leuk is dat? Verder ben ik druk bezig met de voorbereidingen voor Amerika, want over 1,5 maar vertrek ik al weer voor een half jaartje naar San Diego – dus dat gaat allemaal best wel snel!

Qua voeding & training gaat het ook nog steeds top. Ik zit nog steeds in de bulk mode, 2300 kcal at the moment, en ik moet zeggen dat mij dat prima bevalt. Ben er nog niet echt klaar mee of zo, dus ik ga nog even lekker door haha. Ik track mijn macro’s, gewoon omdat ik dat fijn vind en omdat ik ten minste weet dat ik dan voldoende eet, anders gaat mevrouwtje namelijk veel te weinig eten. Qua trainen gewoon nog steeds lekker zwaar bezig en veel cardio aan het doen in de vorm van Pokémon Go. Ja, ik ook al ja. 

Al met al, het gaat goed! Ik doe dingen die ik leuk vind en ik heb een fijne balans in alles gevonden, dus ik voel me wel een soort van zen of zo. Zoals ik al zei, ik ga nu echt proberen om zeker 1x per week een blog online te gooien op mijn eigen website. Als jullie ideetjes hebben, laat gerust iets achter in de comments of op Facebook!

Veel liefs, Carmen.

Advertenties

2 gedachten over “Updates & Beloftes”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s