Fitness & Health, Lifestyle, Mind-Set

Fotoverslag: Hunkemöller Summer Event

SUMMER! Het is bijna zover, zomer. Lekker in de bikini rondlopen over het strand, haren in de wind en gewoon genieten van de rust en het lekkere weertje buiten. Vrijdag 20 mei was ik aanwezig bij het Hunkemöller Summer Event, hierbij een leuk foto verslagje om een kleine sfeer impressie te geven!

DSC01807

Dompertje. Het weer. We hadden het event expres geplaatst op 20 mei. Want jawel, eind mei verwacht je toch wel een beetje dat het goed weer is. Nou not, dus. Het heeft niet geregend gelukkig! Maar het waaide hard, het was koud en vrij bewolkt. Jammer de pammer. Maar goed, het weer mag uiteraard de pret niet drukken, dus wij hebben hoe dan ook een super toffe dag gehad met zijn allen.

Om 11:30 werden de Hunkemöller Ambassadors verwacht op Amsterdam Centraal. Vanuit hier werden we met de bus naar Zandvoort gebracht, locatie George N.05. Een prachtige strandtent met maar liefst 2 (!!) zwembaden, waar wij natuurlijk gebruik van mochten maken, maar dit niet hebben gedaan door het niet zo geweldige weer. Haha. Bij binnenkomst stond de lunch klaar en mochten we gelijk beginnen met eten. Er waren salades, heerlijke sandwiches en gezonde smoothies. Perfect healthy lunch.

DSC01760 DSC01761 DSC01765 DSC01763 DSC01762

Vervolgens mochten we verplaatsen van locatie. We gingen nu naar de Brainstorm Groups. De Ambassadors werden opgedeeld, van fashion tot sporty, waar we een sneak peak kregen in de collectie van voorjaar 2017. Wij mochten onze eigen favoriete sportsetje mee nemen en vervolgens vergelijken en onze mening delen over de nieuwe collectie. Hierbij werden we lekker verwend met goddelijke muffins, die ik eigenlijk gewoon stiekem allemaal in mijn tas had moeten stoppen. Zó lekker.

DSC01769 DSC01770 DSC01771
DSC01768

Na de Brainstorm was het hup terug naar het restaurant waar ons haar & make-up werd gedaan. We hadden allemaal een bikini gekregen uit de nieuwe collectie, mochten een aantal summer outfits meenemen en er werd een super toffe fotoshoot gedaan. Erg snel, maar wauw wat leuk! Hierbij mijn foto’s, best awesome of niet?:

DSC01784 DSC0178312_AK8A3866 Hunkemoller Ambassadors 12_AK8A3878 Hunkemoller Ambassadors 12_AK8A3881 Hunkemoller Ambassadors bw 12_AK8A3881 Hunkemoller Ambassadors 12_AK8A3903 Hunkemoller Ambassadors bw 12_AK8A3903 Hunkemoller Ambassadors

Na de shoot wat het time om te snacken (nacho’s met guacamole goddelijk) en vervolgens etenstijd. Weer wat healthy dingetjes, maar ondertussen had ik al te veel muffins en nacho’s gesnoept dat er niet zo veel bij in paste. Behalve een ijsje.. een ijsje past altijd hahaha.

DSC01781  DSC01788 DSC01789 DSC01786 DSC01791

Al met al was het een super geslaagde dag en heb ik écht genoten met alle Ambassadors uit Nederland, België én Duitsland. Wil jij de nieuwe Summer collectie ook shoppen? Klik dan HIER!

Veel liefs, Carmen.

DSC01782
DSC01795

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s