Fitness & Health

DUTCH4HEALTH

Hoeraaaaa! Na ongeveer een maand (iets langer) bouwen, is hij eindelijk online – de website van Dutch4Health.

Op de website van Dutch4Health kun je natuurlijk gewoon de magazines blijven bekijken, maar je kunt ook andere blogs lezen en toffe workout video’s bekijken. We zijn super trots op de website en we hopen natuurlijk dat jullie de blogs ook leuk vinden om te lezen.

Ik heb zelf altijd voeding- en trainingsschema’s aangeboden via mijn eigen website, dit zal ik nog steeds doen – maar voornamelijk via de website van Dutch4Health. Ik zal de voedingsschema’s gaan maken en Kjell zal zich richten op de trainingsschema’s. Mocht je dus interesse hebben in een voedingsschema, trainingsschema of een combinatie van beide? Stuur gerust een mailtje naar info@dutch4health.nl.

Wat er nu met CarmenKetelaar.Com gaat gebeuren? Weet ik nog niet zo goed. Waarschijnlijk zal ik de wat meer ‘persoonlijke blogs’ hier blijven plaatsen en de wat meer informatieve blogs zullen op Dutch4Health.nl geplaatst worden. Hou dus beide in de gaten, want jullie zijn nog lang niet van me af.

Ik hoop dat jullie Dutch4Health in de gaten blijven houden. Volg in ieder geval even onze FaceBook Pagina en natuurlijk ons Instagram Account!

Veel liefs, Carmen & Kjell.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s