Fitness & Health

Ik ben blog-moe

De laatste tijd blog ik weinig. Heel weinig. Misschien is het jullie al opgevallen, misschien ook niet – maar ik heb er gewoon even geen motivatie voor.

Ik probeerde de afgelopen tijd mijn blog echt wat meer te laten leven. 2-3 blogs per week, promoten via Facebook & Instagram en lekker actief blijven en mijn ervaringen blijven delen. Voornamelijk gingen mijn blogs over mij en mijn ervaringen op het gebied van Voeding & Fitness. Hier en daar een receptje, wat workout-inspiratie en soms wat informatieve artikelen.

Dutch4Health is ook in the making op het moment en daar moeten ook blogs op komen. Ik vind dat allemaal hartstikke leuk om te doen, alleen.. ik heb gewoon géén inspiratie meer op het moment. Ik weet niet meer wat ik moet schrijven voor mijn blog, wat ik graag wíl schrijven. Ik ben eventjes de weg kwijt. Ik ben gewoon blog-moe op het moment. Geen inspiratie, geen zin.

De komende tijd heb ik wat meer tijd, aangezien ik nu in afwachting ben van mijn examen Gewichtsconsulente. Ik zou echt graag wat meer willen schrijven (als jullie dat ook willen!), maar wat? Can you help me out? 

Heb je een leuk onderwerp of is er iets wat je graag wil lezen op mijn blog, plaats een reactie & dan ga ik voor je aan de slag!

Veel liefs, Carmen.

Wil je snel op de hoogte zijn van de nieuwste blogs, recepten, video’s of acties? Volg me dan op InstagramBloglovin’ of op Facebook!

Advertenties

2 gedachten over “Ik ben blog-moe”

  1. Mss iets over de verhouding eiwitten/koolhydraten/vetten wanneer je wil cutten met zoveel mogelijk spierbehoud? Hier zijn zo veel verschillende dingen over te lezen..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s