Draag, Fitness & Health, Review

Avanca D1 Sports

Korting op draadloze sport headsets

Foto 11-03-16 12 36 08

Muziek tijdens het trainen. Ik altijd! Ik kan eerlijk gezegd niet zonder muziek tijdens het sporten. Nou zijn die draadjes & een telefoon die je bij je sport BH in moet proppen nou niet heel prettig. Voor jullie vandaag de oplossing:

De Avanca D1 Sports Headset!

Ik heb deze headset een hele lange tijd terug al eens gekocht. Een zwart-witte. Simpel design. Makkelijk in gebruik & erg fijn voor tijdens het sporten. Sinds kort heb ik ook een roze (ROZE!!!) headset en het wordt maar eens tijd dat ik jullie kennis laat maken met de headset. In deze review zal ik zo veel mogelijk vertellen over de look & het gebruik van de headset. Goed om te weten: Ik heb een iPhone 5S! 

In het pakketje
All you need essentials. Fijn! Naast de headset krijg je een hoesje om de headset in te bewaren, 6 dopjes – voor grote & kleine oren =) -, 2 bescherm dopjes & een kabeltje om de headset op te kunnen laden.  Alles wordt geleverd in een klein plastic zakje en alle onderdelen passen in het zwarte hoesje – zodat je niet de kans loopt dat je een onderdeel kwijt raakt. Naast deze essentials vind je natuurlijk ook een gebruiksaanwijzing in het pakketje. Alles wat je nodig hebt!

Foto 10-03-16 18 13 03De Look & Pasvorm
De headset heeft een mooie subtiele look (ondanks de roze kleur, hij bestaat ook in andere kleuren) waardoor het niet lijkt alsof je twee koebellen in je oren hebt. Doordat er verschillende dopjes bij geleverd worden, is de headset voor iedereen aantrekkelijk en past de headset in ieders oor. Het ‘kabeltje’ van de headset zit om je nek & om je oorschelpen, de dopjes zitten in je oor. Geen kans dat hij van je hoofd afvalt dus – ook niet met hardlopen!

Gebruik
Ik ben echt heel tevreden over het gebruik! De headset werkt met bluetooth. Om hem te kunnen koppelen met je mobiele telefoon moet je de headset & je bluetooth aanzetten en voor iets langere tijd een knopje indrukken op de headset. Het duurt eventjes voor je telefoon gekoppeld is, dat is een beetje prutsen, maar wanneer dat gebeurt is hoef je verder niks meer te doen. Bluetooth op je phone aan, headset aan, muziekje aan & GAAN! De headset zit lekker, je ‘voelt hem niet zitten’ en de dopjes in je oren irriteren totaal niet. Ik sport altijd heerlijk met deze oordopjes! Wel één waarschuwing: Je hoort helemaal niemand met deze headset op – dus wanneer mensen tegen je praten en je niks zegt… weet je waarom je misschien wat rare reacties krijgt achteraf, haha. #doveCarmen #FOCUS.

Foto 11-03-16 12 34 26

Bereik & Duur
Wat ik een groot voordeel vind aan deze headset is dat hij een bereik van 10 meter heeft. Je kunt je telefoon dus prima ergens neerleggen in de gym, je hoeft hem niet bij je sport BH in te proppen. Big voordeel voor mij. Hier liep ik altijd tegenaan. Die draadjes.. en waar laat je dat ding? Met deze headset heb je daar dus geen last van! Je kunt ongeveer 6 uur gebruik maken van de headset, daarna moet je hem opladen. Ik train 5x in de week dus kan ongeveer 4/5 trainingen met de headset doen – prima duur!

Nadelen
Eigenlijk geen. Moet ik eerlijk bekennen. Ik heb nog geen problemen gehad met de headset, behalve dat het een beetje prutsen is om hem gekoppeld te krijgen met je telefoon. Ik vind zowel de zwart-witte als de roze headset heel fijn werken & ze zitten lekker. De zwart-witte is iets prettiger, deze lijkt iets fijner bij mij in de oren te zitten dus deze zou ik zeker aanraden. De roze zit ook lekker, maar het snoertje om de nek lijkt wat groter waardoor hij sneller ‘uit je oren popt’. Wel leuk bij je outfit, al die verschillende kleurtjes!

Mocht je dus nog een nieuwe headset zoeken – kan ik deze zeker aanraden! Tot 1 april geldt er 30% korting op de headset als je de kortingscode GLAMOUR gebruikt! Wil je dus bestellen? Klik op de banner onder deze blog of op de banner aan de rechterkant & je komt gelijk op de goede pagina uit!

Veel liefs, Carmen.

Wil je snel op de hoogte zijn van de nieuwste blogs, recepten, video’s of acties? Volg me dan op InstagramBloglovin’ of op Facebook!

Korting op draadloze sport headsets

Advertenties

8 gedachten over “Avanca D1 Sports”

 1. Vind je review wel iets te positief, heb hem nu een maand in gebruik ook met korting. Maar helemaal vloeiend loopt hij niet. Mijn Samsung S6 en de iPod van mijn vriendin. Daar stoort hij soms bij teveel beweging of als er iets tussen de telefoon/iPod of oortjes zit.

  Dus 10 meter ga je nooit redden omdat er altijd wel iets tussen zit. Waar luister jij de oordopjes mee ? Ben ik wel benieuwd naar met hardlopen 😉

  1. Mijn review is positief omdat ik hem ook als positief ervaar. 🙂

   Ik heb zelf een iPhone maar nooit last gehad van storingen of iets dergelijks. Ik kan mijn telefoon prima ergens neer leggen en gewoon lekker gaan trainen, storen doet hij niet.

   Wat bedoel je met ‘als er iets tussen zit’ en ‘waar ik de oordopjes mee luister?’ Wat voor muziek ik luister bedoel je?

   1. Oké dat is mooi. Misschien ligt het dan aan de iPod die erg oud is. En mijn S6 heeft vanaf het begin al Bluetooth slechte verbinding. Blij te lezen dat hij dus niet moet storen 🙂 Krijg in juni een nieuwe iPod, dus misschien ook betere verbinding dan :).

    Bedoel ermee, op het moment dat ik hem in mijn jaszak doe dat hij dan af en toe stoort met fietsen. Als ik hem in mijn handen heb stoort hij helemaal niet. Doe je je iPhone dan gewoon in zo’n arm band ?.

   2. Ik heb even in de blog toegevoegd welke telefoon ik heb inderdaad, misschien dat dat wel uit maakt. Ik heb zelf een iPhone 5S namelijk. Aahh juist ik snap je. Ook daar heb ik geen last van! Ik train in mijn warming up altijd met een vest aan, dan doe ik mijn telefoon ook in mijn zak – maar ook dan heb zelf geen last van storing.

    Als ik ga hardlopen heb ik hem wel altijd in mijn hand, maar dat is een beetje een autistisch trekje omdat ik in het algemeen iets in mijn handen vast moet hebben als ik ga hardlopen haha. Een vriendin van mij heeft hem ook, en die zei wel dat ze soms wisselde van kant. Aangezien de bluetooth ontvangst in één kant zit (geen idee welke kant, ik denk de kant van het knipperende lichtje) en dat als je je telefoon aan de andere kant houdt – dat hij bij haar wel stoorde. Misschien is dat bij jou ook het probleem?

 2. Dat ga ik is even proberen , thanks!. Blij dat hij bevalt!. Vind het ook erg lekker sporten als ik cardio doe op de hometrainer. Heerlijk geen draden. En ga hem zeker gebruiken bij het hardlopen met mijn nieuwe iPod 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s