Lifestyle

Dromen zijn er om te volgen

Deze blog ga ik kort houden. Heel kort. Eigenlijk ben ik véél te enthousiast om het kort te houden, maar ik ga het toch proberen.

Kleine inleiding. Vanaf dat ik 10 jaar ben of zo, wordt ik volledig aangetrokken naar Amerika en heb ik hier altijd al een keer willen studeren. Een jaar High School doen is wel eens ter sprake gekomen, maar nooit heb ik dit echt doorgezet. Te bang, te lang, te ver van huis. Toch is de droom om een tijdje in Amerika te gaan studeren altijd al heel erg groot geweest!

Nu skip ik even een deel, anders wordt het alsnog weer een veel te lange blog. WANT IK GA HET GEWOON DOEN! Ik ga mijn droom volgen en vertrek in september naar San Diego – California – Amerika, om een semester (5 maanden, of een studiejaar van 8 maanden, ligt er aan hoe goed het daar bevalt en of ik langer wil blijven) Health & Fitness te volgen. WAUW!

Dit is iets wat voor mij een su-per gigantische stap is. Misschien denk je nu ‘no big deal’, nou voor Carmen hier is het dus wél een big deal! Ik ben super trots op mezelf dat ik deze stap ga maken. Het is eng. Echt heel eng, maar ik ga het gewoon doen!!

Nu kap ik deze blog direct af want ik wil veel te veel praten weer. IK STUITER!! #YAY

Veel liefs, Carmen.

Wil je snel op de hoogte zijn van de nieuwste blogs, recepten, video’s of acties? Volg me dan op InstagramBloglovin’ of op Facebook!

Advertenties

20 gedachten over “Dromen zijn er om te volgen”

 1. Heel tof! Ik heb zelf 10 maanden in Riverside, California gestudeerd toen ik 18 was. BEST DECISION EVER!! Ik weet dat het doodeng is, maar je krijgt er ZO veel voor terug. Succes met de voorbereidingen. Liefs

   1. Je kan toch gewoon zeggen hoeveel zoiets kost? Lijkt me kets wat toegankelijk is voor iedereen?

   2. Dat is het niet, aangezien dit per persoon verschilt. Dus ik ga hier geen antwoord op geven sorry. In vind dat financiële dingen heel persoonlijk zijn en dit ga ik niet open en bloot bespreken, sorry als je het daar niet mee eens bent – maar dat is hoe ik er tegenaan kijk.

    Liefs!

  1. Nou ja waar slaat dit nu weer op dan? Sorry hoor, maar ik vind dit echt heel erg raar. Ik probeer altijd aardig en redelijk te reageren, maar ik moet zeggen dat ik dit een beetje kinderachtig vind van je, sorry.

   Laat ik één ding duidelijk hebben; hoe ik dit betaal gaat niemand, maar dan ook niemand een bal aan. Al heb ik de loterij gewonnen en betaal ik het daar van, al betalen mijn ouders het voor me of wie weet heeft mijn overleden opa mij wel een dikke erfenis na gelaten. Het gaat niemand wat aan.

   Beetje sneu naar mijn mening dat je er niet gewoon genoegen mee neemt als ik aan geef dat ik het NIET wil vertellen. Volgens mij mag ik altijd zelf nog bepalen wat ik wél of niet deel, vind je niet?

   Nogmaals, ik reageer altijd heel aardig – maar dit vind ik echt te ver gaan. Ik hoop dat je dat begrijpt.

   PS: Het bedrag wat je noemt is NIET het bedrag wat mijn studie gaat kosten. 🙂

   1. Zo rustig maar hoor! Misschien willen anderen dit ook doen, en zijn benieuwd wat het kost. Waarom is dat ineens een geheim dan? Doe maar rustig?

   2. Dan kunnen deze personen, net als mij een brochure aanvragen. Dat is niet zo moeilijk toch?

    Misschien ligt het aan mijn opvoeding dat ik zo reageer. Ik heb namelijk geleerd om nooit naar een ander zijn/haar financiële toestand te vragen, dat vind ik niet zo netjes.

    En ik ben rustig hoor, ik ben nu alleen even een duidelijk punt aan het maken. 🙂 Boos ben ik zeker niet, alleen een beetje flabbergasted van het feit dat ik blijkbaar antwoord ‘moet’ geven en het niet mag houden bij een ‘Nee, dit ga ik niet vertellen’.

 2. Tuurlijk kun je een brochure aanvragen, maar ik zou eerder willen weten hoe jezoiets kan doen. Ik werk iedere dag van 8 tot 18, woon op mezelf en heb geen ouders meer die kunnen helpen. Ik hou echt geen 15.000 euro over om zoiets te doen, daarbij kost het ook geld om daar dagelijks te eten enzo? Misschien heb je tips hoe je zo iets kunt doen. Maar misschien heb je inderdaad gewoon rijke ouders of een erfenis:) Maar als het allemaal geheim is, is het ook prima. Ik bedoelde het niet als aanval? Was gewoon benieuwd hoe je zoiets voor elkaar krijgt.

  1. Ik bedoelde het ook zeker niet als aanval hoor meis, echt niet! Sorry als het wel zo over kwam, dat was niet mijn bedoeling.

   En natuurlijk vind ik het niet erg als er een beetje naar de gewone dingetjes gevraagd wordt, maar het financiële plaatje vind ik gewoon een beetje persoonlijk – dus daar laat ik me liever niet over uit.

   Ik ga daar op Campus, dus de maaltijden en de huisvesting zitten bij het bedrag in. Dat scheelt natuurlijk al een hoop. Ik heb gelukkig wel mijn hele leven lang gespaard en ook gewoon gewerkt – nu werk ik dan zelf niet meer (behalve de voeding & trainingsschema’s die ik maak), maar ik heb wel een lange tijd gewerkt waar ik natuurlijk ook wel mijn centjes mee heb verdient. Kort gezegd, het komt me niet allemaal aan vliegen hihi.

 3. Oke telllll me! Hoe kun je in 1 jaar naar Londen, amerika en dan nog een zomervakantie(snapchat)😭 En dan nog al die nieuwe sportkleren en etentjes.. Damm Ik heb eccccht de verkeerde baan…..😭😭😭

  1. Hahahaha gekkie!

   Die zomervakantie is nog niet geboekt hoor! Mocht ik willen.. zo veel geld heb ik inderdaad niet over dus het is nog maar de vraag of ik überhaupt wel op vakantie ga, haha! Etentjes laat ik natuurlijk (heel slim) betalen door mijn vriend & nieuwe sportkleren koop ik alleen in de aanbieding. Soms krijg ik wat setjes om te showen op Instagram. #guilty 😛

   Maak je maar geen zorgen hoor, ik kom niet om in het geld hahaha!

  1. Ja opzich scheelt het wel dat ik nog bij mijn ouders woon.. Ik heb geen huur of andere kosten die ik moet betalen – dus al het geld wat ik verdien door te werken hoef ik niet echt uit te geven maar kan ik opsparen voor de leuke dingetjes. Ik kan het aanraden hahaha! 😛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s