Lifestyle

Tuesday TagDay; Meet my Boyfriend.

IMG_6783

Vorige week dinsdag werd ik door Cynthia van Gymjunkies getagd voor de Tuesday TagDay; Meet my Boyfriend. Waarschijnlijk hebben jullie mijn vriendjelief Kjell al vaker voorbij zien komen, zo niet; Dit is Kjell! ❤

1. Waar hebben jullie elkaar ontmoet?
We hebben elkaar ontmoet in de zomer van 2013, bij de opening van een restaurant in Elburg. Zijn zusje werkte daar, dus hij was er voor haar. Ik was met mijn ouders mee die uitgenodigd waren voor de opening.

2. Wat was jullie eerste date?
Onze eerste date.. Ja we zijn in die zomer wel iets wezen drinken samen, maar dat was niet echt een officiële date. Ik denk we op onze eerste echte date naar het strand gingen samen. Toen heb ik hem ook heel subtiel verteld dat we ‘maar beter vrienden konden blijven’. Dus…

3. Wanneer hebben jullie elkaars familie ontmoet?
Ik kende de familie van Kjell ongeveer al. Zijn vader heeft een eigen sportschool met daarin ook een zwemschool. Als kleine Carmen heb ik daar zwemles gehad, haha! Op onze eerste ontmoeting, ontmoette we elkaars ouders ook. Die waren ook aanwezig. De eerste keer dat ik echt officieel met zijn ouders in zijn huis was, was geloof ik op de verjaardag van Kjell zijn moeder – ik mocht gelijk komen!

4. Wat vind je het leukste aan je vriend?
Hij is zo lekker gewoon. Kjell is gewoon Kjell. Hij is super lief, zorgzaam & sociaal. Maar dit is hij altijd. Niet alleen bij mij, maar ook bij mijn familie of bij andere mensen. Dat vind ik zo fijn & leuk aan hem. Daarnaast is het gewoon heerlijk om te zien hoe hij in het leven staat; super positief. Hij denkt echt in oplossingen en niet in problemen. Dat is heel fijn!

IMG_6565

5. Wat was jullie eerste vakantie samen?
Onze eerste vakantie was in de zomer van 2014, toen gingen we samen naar Cyprus toe. Nee, dat is trouwens niet waar! We zijn een paar maanden daarvoor samen naar Texel geweest, 5 daagjes. Dat telt ook wel mee toch?

6. Kleffie & beffie of doe maar normaal?
Haha, ja geloof het of niet, maar wij zijn echt heel klef. Ook in het openbaar. Ik denk dat mensen ons uitkotsen op straat maar ach, wij houden gewoon van elkaar en uiten dit lekker haha!

7. Wat is jullie gezamenlijke hobby?
BEASTEN! Ja sowieso sporten. We zijn beide echt even fanatiek (denk ik) en vinden het super fijn om te sporten. Samen sporten is natuurlijk nóg leuker, maar het is gewoon al heel fijn dat we dezelfde hobby delen.

8. In welke dingen verschillen jullie heel erg?
Kjell is heel nuchter, waar ik me nog wel druk kan maken over dingen. Dit is wel heel erg prettig omdat hij me wel iets kan kalmeren daarin, soms, maar dat is denk ik ons grootste verschil. Daarnaast kan ik ook snel uit mijn slof schieten terwijl Kjell heel kalm blijft! Ik heb soms ook best wel last van stemmingswisselingen, dat heeft Kjell gelukkig nooit, haha!

9. Is jullie karakter gelijk of verschillen jullie heel erg?
Ondanks bovenstaande verschillen zijn we eigenlijk best wel gelijk. We hebben dezelfde flauwe humor, dezelfde interesses, we zijn allebei lekker klef (muwhaha) en ook beide wel sociaal.

IMG_6673

10. Waar is hij goed in?
Kjell is goed in alles. Nee niet alles, maar in alle sociale dingen is hij wel heel erg goed. Hij legt super snel contact met mensen & kan mensen op hun gemak laten voelen of zo. Hij is heel ‘zen’, zegt mijn familie altijd. Daarnaast is Kjell gewoon heel erg goed in wat hij doet, als hij ergens voor wil gaan, gaat hij er 100% voor. Zijn doorzettingsvermogen is heel bijzonder. Dat is echt heel knap! Verder is hij heel goed in positief zijn & dingen vanuit een positieve hoek te bekijken.

11. Hoe vaak zien jullie elkaar?
Niet zo vaak helaas. Kjell studeert in Groningen en zit daar op kamers, ik woon nog thuis. In het weekend & in de vakanties komt hij wel naar huis, maar daarnaast zien we elkaar helaas niet zo veel!

12. Waar ben je hem het meest dankbaar voor?
Dat hij er nog steeds is. Ik ben best leuk, maar ik kan ook echt een kut wijf zijn. Dit heeft Kjell ook vaak genoeg meegemaakt, dus ik ben hem vooral heel dankbaar dat hij zo veel geduld met me heeft gehad. Hij is er voor me in leuke tijden, maar ook in tijden dat ik me minder goed voel. Dat vind ik heel bijzonder.

13. Hoe zie je jullie toekomst voor je?
Ik denk dat ik wel voor ons beide spreek als we de toekomst wel samen voor ons zien. Hoe dat zal gaan lopen weten we nog niet, maar we willen er wel voor zorgen dat we samen de toekomst aan gaan!

Wil je meer van Kjell volgen? Volg hem via zijn Blog of Instagram.

Nu is het ook de bedoeling dat ik iemand ga taggen om hetzelfde te doen. Ik kies voor; Dionne Snel van FITNESSMEIDEN!

Veel liefs, Carmen.

12341261_1634728136793632_3619237618360001855_n

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s