Motiveer

Tot nooit meer ziens; 2015!

webshop-2014-online

Het is bijna 31 december, de laatste dag van het jaar. Kerst is geweest en nu kom je op zo’n moment dat je gaat nadenken en terug gaat kijken op afgelopen jaar. Hoe was mijn 2015?

2015 was voor mij een bewogen jaar. Lekker cliché om zoiets te zeggen, toch is het waar. Ik begon 2015 in een ‘bulk’ waarin ik veel te veel los gegaan was en flink was aangekomen. Op dit moment kan ik zeggen; Nou en?, maar toen verging de wereld en ben ik gelijk begonnen met minder eten om mijn vetpercentage weer te verlagen. 1700 calorieën, weinig energie, een steeds lager wordend vp% & een chagrijnige Carmen. Zo begon het eigenlijk een beetje dit jaar. Daarnaast verwijderde ik mijn Instagram, had ik een minder leuke zomervakantie & behaalde ik niet mijn doel; 5% vet verliezen. Daarnaast heb ik ook geen 2x per week HIIT gedaan, ben ik niet op kamers gegaan en heb ik niet de Dam tot Dam gelopen. Waarom had ik die doelen ook al weer opgeschreven?

Nu zijn we aan het einde van 2015 en zeg ik; Jammer & weer door. Want zo is het. Niet te veel bij stil blijven staan. Het laatste half jaar van dit jaar ben ik volgens mij 20 jaar ouder geworden – Carmen wordt volwassen jongens – & is mijn hele mind-set veranderd. Positiever & met meer liefde voor mijzelf. Dingen die echt belangrijk zijn heb ik meer aandacht gegeven, het per sé willen hebben van abs heb ik eruit geslagen & ik ben meer gaan eten waardoor ik niet meer zo chagrijnig en energieloos ben. Ik voel me juist 10x beter, fitter & gezonder! Daarnaast ben ik geopereerd, wat ook zéker wel positief heeft uitgepakt. #understatement

Misschien heb ik niet al mijn doelen behaald die ik begin van het jaar had opgeschreven, maar daar tegenover heb ik veel meer doelen wél behaald. Zo heb ik We Run Amsterdam uitgelopen met een TOP TIJD, heb ik toch wel mooi even 10 weken van Kayla’s Bikini Body Guide afgemaakt – nope, niet de volledige 12 weken, maar ik dacht dat ik na 3 weken al zou stoppen dus 10 weken is wauw -, ben ik begonnen met een studie Voedingsleer/Gewichtsconsulente & een cursus Fitness Trainer A, ben ik flink in spiermassa aangekomen, heb ik voor mezelf duidelijk kunnen krijgen wat ik écht belangrijk vind, voel ik met fit, happy & gezond én heb ik mezelf leren accepteren – wat voor mij het aller belangrijkste van alles was.

Mijn doelen voor 2016? Nog meer leren houden van mezelf, zélfs in de zomer & wanneer ik zit – Ja, ik vind de zomer eng omdat ik me dan altijd het meest onzeker voel & met zitten heb ik een probleem omdat ik me dan een barbapapa voel, stupid mindfuck -, mijn spiermassa misschien nog iets verhogen & mijn studie & cursus afmaken en die diploma’s behalen! Oh.. en het zou awesome zijn als ik een vaste baan kan krijgen & op mezelf kan gaan wonen. Voor de rest laat ik mijn doelen leeg, omdat ik vind dat het leven niet moet draaien om doelen.

2015 – bedankt voor dit jaar, maar 2016 – voor jou ben ik klaar! #hahadatrijmt

Veel liefs, Carmen.

Wil je snel op de hoogte zijn van de nieuwste blogs, recepten, video’s of acties? Volg me dan op InstagramBloglovin’ of op Facebook!

Advertenties

4 gedachten over “Tot nooit meer ziens; 2015!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s