Diner, Lunch, Onbijt, Tussendoortjes

Eetdagboek 14-12 t/m 20-12

10346935_10207894802357319_226136809_n

Ik had het een tijdje geleden al beloofd, maar toen ben ik het eerlijk gezegd he-le-maal vergeten! Bij deze weer een nieuw eetdagboekje inclusief toelichting!

Voeding Carmen
KLIK OP DE FOTO VOOR EEN VERGROTE VERSIE.
!!! Ga dit ‘voedingsschema’ niet over nemen. Voeding is een heel persoonlijk iets en iedereen heeft weer andere macro’s nodig of een ander aantal calorieën nodig. Dit is wat werkt voor MIJ, niet voor IEDEREEN !!!

Ik denk dat het wel duidelijk is; Carmen ❤ Havermout. Meestal wisselde ik nog wel eens af met een bakje kwark ofzo, maar in deze periode heb ik hier gewoon to-taal geen zin in. Warme havermoutjes, die wil ik elke ochtend. Dus dan ontbijt ik lekker met havermout! Naast mijn havermout bij het ontbijt neem ik elke ochtend 3 Omega 3 capsules van FitnessMeiden & neem ik Daily Lift als aanvulling op mijn voeding. Dit zijn de ochtend ritueeltjes.

Wat ik wél weer doe tegenwoordig is macro’s tellen. Ik merk gewoon dat ik te weinig eet als ik dit niet doe, dus ik heb het weer opgepakt. Ik eet tussen de 2050 – 2100 calorieën op een dag. Dit is mijn onderhoud – hier kom ik dus niet van aan, maar val ik ook niet van af. Ik sport 5x in de week intensief en daarnaast wandel ik nog een uurtje op dinsdag, genoeg beweging dus – dus ik heb die voedingsstoffen gewoon keihard nodig. Heel af en toe ben ik wel eens wat later wakker dus dan sla ik een tussendoortje over – maar aan het einde van de dag zorg ik er voor dat ik als nog evenveel voedingsstoffen binnen heb dan op de andere dagen.

Voor het recept van mijn homemade Cranberry Apple Cake, klik HIER & voor het recept van mijn homemade Bananenbrood klik HIER!

Qua training heb ik een Push, Pull, Leg schema. Dit is een trainingsschema waarbij je alle spiergroepen 2x in 8 dagen traint. De volgorde van dit schema rouleert. Ik heb dus geen standaard dagen waarop ik standaard spiergroepen train, dit verschilt per week. Ik train in ieder geval 5x per week kracht & 1 dag heb ik actieve rust waarop ik een uurtje ga wandelen. Op de overige dag, vrijdag, heb ik mijn volledige rust dag.

Is er iets speciaals aan mijn voedingsdagboek? Nee. Ik vind van niet. Mijn voeding is niet goed & niet slecht, wat ik in mijn vorige Eetdagboek ook al aan gaf. Er is niks speciaals aan, er is niks ultra gezonds aan. Het werkt voor mij & ik voel me hier prettig bij. Voor mij is dit normaal, voor een ander niet. Zoals jullie zien eet ik gewoon brood, ik eet gewoon Nutella af en toe en ook prop ik er wel eens een Peanut Butter Oreo in. Moet kunnen, vind ik.

Wil jij een persoonlijk op maat gemaakt voedingsschema? Mail naar info@carmenketelaar.com of klik HIER!

Veel liefs, Carmen.

PS; Soms weeg ik ongekookte waarden in rijst/pasta en soms gekookte waarden. Vandaar dat er wat verschil soms zit in de getalletjes! 

Wil je snel op de hoogte zijn van de nieuwste blogs, recepten, video’s of acties? Volg me dan op InstagramBloglovin’ of op Facebook!

Advertenties

4 gedachten over “Eetdagboek 14-12 t/m 20-12”

  1. Het ziet er super goed uit madame! lekker door blijven gaan zo. heerlijk toch, ,jezelf fijn voeden met goed eten!
    toppertje, en ik vind het super leuk dat je dit doet, want hiermee insprireer je mij en ook anderen! 🙂

  2. Ziet er goed goed uit! Je laat zien dat je ook op met normale voeding fit kunt zijn. Je schema geeft mij weer fijn nieuwe ideeën (: thankyouu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s