Fitness, Fitness & Health, Health, Workout

Bikini Body Guide – The End.

bbg

Heerlijk, zo’n dramatische titel. ‘The End’.. De titel zegt het dus al, ik heb er voor gekozen om te stoppen met de Bikini Body Guide.

Deze keuze spookte al een paar weekjes door mijn hoofd. 2 weken, om precies te zijn. Ik had 8 weken voltooid en ik vond het eigenlijk wel goed zo. Ik begon krachttraining doen steeds meer te missen en ik verloor mijn motivatie voor BBG. Ondanks dit, wilde ik niet opgeven. Want wat zouden mijn volgers dan wel niet denken. Ik ging door en hield het nog twee weken vol. Tot en met week 10 en dan is het goed, vertelde ik mezelf.

Afgelopen week was het week 10. Op maandag deed ik Legs, dit ging wel aardig goed – maar toch voelde ik me niet lekker in wat ik deed en had ik er totaal geen plezier meer in. Woensdags was het tijd voor Arms. Ver-schrik-ke-lijk. Meer kan ik er niet over zeggen. Ik viel, meerdere keren, de oefeningen gingen bagger en ik had er geen zin meer in. Ik heb 2x een ronde van 7 minuten gedaan, toen was ik er gewoon helemaal klaar mee en heb ik alles opgeruimd. Terug naar de gewichten, het is goed zo.

Aan de ene kant vind ik het jammer, omdat ik echt graag de 12 weken wilde afmaken, maar aan de andere kant ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Ik ben nu al weer 4 dagen bezig met alleen kracht training doen en ik voel me zo veel fijner! Ik ben blij dat ik naar mijn hart heb geluisterd, want als ik alleen maar voor mijn volgers & lezers had geprobeerd om de guide af te maken, was ik daar zelf niet vrolijk van geworden. Ik heb geluisterd naar mijn hart en ik heb een goede keuze gemaakt!

Ga ik BBG ooit nog eens doen? Ja, ik denk het wel. Maar dan hou ik het bij 8-10 weekjes, dat vind ik lang genoeg! Tot zoverre dus mijn weekly BBG updates! Ik zal komende week een progressie fotootje maken en een uiteindelijke review schrijven over de guide, voor de mensen die hier interesse in hebben!

Veel liefs, Carmen.

Wil je snel op de hoogte zijn van de nieuwste blogs, recepten, video’s of acties? Volg me dan op InstagramBloglovin’ of op Facebook!

Advertenties

Een gedachte over “Bikini Body Guide – The End.”

  1. Ben benieuwd naar je uiteindelijke review! Heeft het wel gewerkt of was het niet het beste voor je lichaam?
    Zelf ben ik begonnen met 2.0 want 1.0 had ik al een keer eerder gedaan maar na twee weken was ik weer gestopt, toen ben ik krachttraining gaan doen maar nu toch weer een poging gegeven aan Kayla maar dan de 2.0 omdat ik dacht dat daar meer gewichten gebruikt werken. Ik heb nu wel het idee dat het werkt ook al ben ik nog maar bij week 4 het fijne is voor mezelf dat ik een vast schema heb en dat werkt wel 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s