Fitness, Health, Workout

Bikini Body Guide – Week #9

WEEK 9

Week 9 zit er weer op, nieuwe workouts, minder cardio – FIJN – en minder motivatie. Ja, echt.

Ik ga niet doen alsof het nog steeds allemaal zo geweldig gaat als de eerste 8 weken. Ik moet echt zeggen dat ik genoten heb van de eerste 8 weken – ik voelde me heerlijk, energiek, fit & ik was echt super gemotiveerd om BBG te doen & te blijven doen. Dit is niet meer het geval. Ondanks dat ik natuurlijk de workouts gewoon probeer te knallen & af ga maken, begin ik het toch steeds wat minder leuk te vinden allemaal. Waarom? Weet ik niet zo goed.

De workouts gaan nog steeds allemaal vrij goed, gelukkig. De rondes zijn vol te houden & ik probeer me altijd de volle 100% te geven tijdens een Kayla workout. De laatste weken, week 9/10/11/12, zijn vooral gebaseerd op kracht. Er zit nog wel wat cardio in, maar veel minder als de eerste 8 weken. Dit vind ik persoonlijk heel prettig, want het cardiovasculaire gedeelte was voor mij persoonlijk gewoon het aller zwaarst, naast de verzuren in je volledige lichaam. Op maandag was het tijd voor Legs, woensdag staat in het teken van Arms & vrijdag is Ab day!

De afgelopen week was een hele rare week. Naast dat ik mijn drie Kayla workouts had, heb ik 2x LISS gedaan, maar ook nog 3x gewoon krachttraining gedaan. Sowieso doe ik na de Kayla workouts nog wat kracht oefeningen, maar nu heb ik nog die extra volledige workouts gehad. Veel gesport dus & weinig rust gehad. Mijn rustdag heb ik dus afgelopen zondag maar ingepland. Ik merk aan mezelf dat het doen van krachttraining alleen steeds meer begint te kriebelen & dat mijn motivatie voor Kayla langzaam verdwijnt.

Kayla’s Bikini Body Guide zegt het al, het helpt je een bikini body te kweken. Dit is eigenlijk helemaal niet waar mijn focus op ligt op dit moment, ik probeer meer te eten & wil dus eigenlijk iets in spiermassa aankomen. Is Kayla daar geschikt voor? Nee, niet echt. Dit is iets wat ik eigenlijk veel eerder had moeten bedenken, maar ik heb er uiteraard geen spijt van dat ik ben begonnen met Kayla & ik ga hem ook zeker weten keihard afmaken! Daarna is het alleen tijd om weer met krachttraining bezig te gaan & me echt goed te focussen op spiermassa.

Volgende week weer een nieuwe update. Mijn doel voor komende week; meer knallen tijdens de kracht workouts & 3x per week LISS doen. Moet lukken, toch?

Veel liefs, Carmen.

Wil je snel op de hoogte zijn van de nieuwste blogs, recepten, video’s of acties? Volg me dan op InstagramBloglovin’ of op Facebook!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s