Draag

Hunkemöller – My Cosy Moment

12359288_10207793425302956_1993629889_o

Het is December. Dat betekend korte dagen, het wordt vroeg donker dus het is tijd om het allemaal wat gezelliger te maken in huis. Kaarsjes aan, kacheltje aan, een kopje thee & natuurlijk… EEN ONESIE!

Hunkemöller heeft een nieuwe collectie genaamde The Cosy Collection. Deze collectie bestaat uit sloffen, onesies, lekkere warme sokjes, pyjama’s & badjassen. Per-fect dus voor donkere dagen & koude nachten. Uiteraard draag ik het liefst de hele dag een sporty outfit, maar aangezien je ook wel eens wat anders aan wil – verkies ik een onesie boven een normale outfit. Yes, for real. Ik ben gewend om reviews te schrijven over sport kleding, niet echt over onesies – maar we gaan het proberen! Op dit moment, terwijl ik deze blog schrijf, zit ik heerlijk met mijn laptop op schoot, de kerstboom aan en natuurlijk mijn onesie + slofjes aan!

Ik ben in het bezit van de Onesie Fleece Leoparddit is serieus de zachtste & meest warme onesie die ik ook aan heb gehad! Hij is roze – YAY -, met een capuchon en de meest schattige oortjes die ik ooit heb gezien! De onesie is gemaakt van 100% Polyethyleen. Hij heeft een heerlijke pasvorm & zit perfect, je kunt je er prima in bewegen en hij is gemaakt voor een avondje chillen op de bank! Als je nog sloffen zoekt, je kunt het afmaken met de passende Leopard Cosy Ballerina’s of in mijn geval met een paar leuke Pantoffel boots!

My Cosy Moment is zeker weten een avondje heerlijk een filmpje kijken op de bank met vriendjelief Kjell. Een kopje thee erbij, romantische film, wat lekkere snacks, oreo’s natuurlijk, en wat kaarsjes aan voor een romantisch sfeertje. Wat is jouw Cosy Moment? Deel hem op Instagram, tag @hunkemollerhq en gebruik de hashtags #mycosymoment & #cantwaitto.

Wil jij ook je eigen Hunkemöller onesie? Check them out, click HERE!

Veel liefs, Carmen.

Wil je snel op de hoogte zijn van de nieuwste blogs, recepten, video’s of acties? Volg me dan op InstagramBloglovin’ of op Facebook!

12356135_10207793427623014_760500987_o

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s