Fitness, Fitness & Health, Health, Workout

Bikini Body Guide – Week #8

WEEK 8

Ik weet niet of ik heel uitgebreid een blog kan schrijven over deze week. Ik ben blij dat ik nu 2/3e van de Guide af heb, want afgelopen week ging gewoon echt niet lekker!

De eerste workout was maandag, daar hebben we het al; maandag. Ik train eigenlijk nooit lekker op maandag. Waarom? Geen idee, haha. Het is gewoon niet mijn dag denk ik. Abs & Cardio was aan de beurt. Op zich ging het prima, maar het kon sowieso beter. Dat is één ding wat zeker is. Na deze workout heb ik nog wat extra oefeningen gedaan voor mijn buik, dit keer wat meer kracht oefeningen om die buikspieren wat sterker te maken!

Woensdags was het tijd voor Abs & Arms. Deze workout ging eigenlijk wel lekker. Hij was goed vol te houden, de burn in mijn buik was weer lekker aanwezig en ik had niet het gevoel alsof ik niet meer kon. We pakten zelfs iets extra gewicht, om toch een beetje iets intensiever te trainen. Een lekkere workout dus wel! Na de workout heb ik nog wat oefeningen gedaan voor mijn Biceps & Triceps!

Dan zijn we aangekomen bij vrijdag; Legs & Cardio. Ik vreesde deze workout, want toen ik deze aan het eind van week 6 deed heb ik 4 dagen gelopen als een pinguïn door de spierpijn. De workout ging dus ook gewoon niet lekker. Ik denk niet dat ik eerder zo’n slechte Kayla workout heb gehad.. het was niet mijn dag. Gelukkig kon ik even 10 minuutjes uitrusten na de workout & heb ik daarna nog wat oefeningen gedaan voor mijn billen. Die moeten natuurlijk wel geprikkeld blijven!

Vandaag (zondag) heb ik mijn vaste kracht workout gedaan samen met mijn vriend. Ik heb heerlijk mijn rug & schouders kunnen trainen! Afgelopen week heb ik maar 1x LISS gedaan, op donderdag. Ik had dinsdag ochtend een fietstest, waarbij ik dus 30 minuten op vrij hoge intensiteit heb gefietst. Zaterdag heb ik ’s morgens meegedaan aan een groepslesje & na stage nog 15 minuten HIIT gedaan – tot zover de cardio.

Mijn doel is wel om elke dag iets aan beweging te doen. Niet per se intensief, maar als is het maar 45 minuutjes wandelen.. dat vind ik altijd wel lekker! We gaan nu de laatste 4 weken in en ik ben enorm benieuwd hoe die zullen gaan. Ik hoop beter dan afgelopen week, haha!

Veel liefs, Carmen.

Wil je snel op de hoogte zijn van de nieuwste blogs, recepten, video’s of acties? Volg me dan op InstagramBloglovin’ of op Facebook!

Advertenties

4 gedachten over “Bikini Body Guide – Week #8”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s