Fitness, Fitness & Health, Health, Workout

Bikini Body Guide – Week #7

WEEK 7

De laatste 6 weken van mijn eerste ronde BBG zijn ingegaan. Nog 6 weken om keihard te knallen en het nieuwe jaar af te sluiten met een nog killer(der??) body dan ik al had! Let’s gooooo!

Omdat Sharon en ik nog zo machtig spierpijn hadden van WK 6 Legs & Cardio (op zaterdag), hebben we de workout van maandag (Legs & Cardio WK 7) maar even omgewisseld met de workout van woensdag (Abs & Arms WK 7). Deze workout ging lekker en was ook weer heerlijk zwaar. Goed vol te houden wel, maar wel zwaar. Ik was even vergeten hoe erg die burn was in mijn buikspieren toen ik deze oefeningen voor het eerst deed, heerlijk branden weer. We probeerden de oefeningen weer ietsje zwaarder te doen, dus de spieren werden weer extra geprikkeld!

Op woensdag was het tijd voor WK 7 Legs & Cardio. Ook hier pakten we er weer wat meer gewicht bij en dit keer ging ik echt helemaal kapot. Ik voelde me die ochtend prima, na de workout niet meer. Ik moest die dag nog stage lopen, maar ik had zoveel gegeven tijdens deze workout dat ik de rest van de dag hoofdpijn had en me niet fit voelde. Uiteindelijk heb ik 2 dagen thuis gezeten met migraine, een volle snotkop en het heerlijke gevoel om mijn bed niet meer te verlaten. Even een griepje dus.. daar had ik niet zo zin in!

De workout van vrijdag, Abs & Cardio, is uiteindelijk verplaatst naar zaterdag. Vrijdag werd hem gewoon niet, dus toen heb ik maar eventjes een rondje LISS gedaan. Een frisse neus halen wilde nog wel, dat was wel lekker! Abs & Cardio zaterdag was een stukje zwaarder omdat ik nog niet 100% fit was. Ik kon het wel goed volhouden en voelde me niet beroerd tijdens of na mijn workout, dus dat zag ik als een goed teken. Naast de LISS op vrijdag heb ik op dinsdag en zondag ook nog LISS gedaan. Donderdag was mijn volledige rustdag, omdat ik toen ziek was.

Qua voeding ging afgelopen week een stuk beter dan die week ervoor. Ik heb 1 vreetavondje gehad op vrijdag samen met mijn vriend & de rest van de week heb ik eventjes macro’s bijgehouden. Dit heb ik gedaan omdat ik het prettig vind om af en toe weer even mezelf bewust te maken van wat ik nou precies allemaal eet op een dag en wat er anders zou kunnen. De komende 3/4 weken blijf ik dit ook nog even doen om weer iets in calorieën op te bouwen. Ik zal komende week weer een Eetdagboek plaatsen om te laten zien hoe of wat.

Volgende week weer een nieuwe Kayla update waarin ik onder andere mijn gewicht en vetpercentage zal delen, voor nu gaan we lekker knallen met week 8!

Veel liefs, Carmen.

Wil je snel op de hoogte zijn van de nieuwste blogs, recepten, video’s of acties? Volg me dan op InstagramBloglovin’ of op Facebook!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s