Fitness & Health, Review, Tussendoortjes

Body & Fit – Clean Protein Bars

12242757_10207680556441305_923717187_o.jpg

Ondertussen zijn we al 3 dozen verder en staan er nog een keer 3 volle dozen in mijn kast. Ik ben dus fan. Hierbij mijn review van de nieuwe Clean Protein repen van Body & Fit Shop.

De Clean Protein Bars zijn er in twee smaken. Cookie Dough Almond & Cookie Dough Flavour. Op zich zit er niet heel erg veel verschil tussen de repen. Het enige verschil is dat er bovenop de Cookie Dough Almond wat amandelen zitten & dat dit bij de Cookie Dough Flavour niet het geval is. De reep ziet er qua voedingswaarden al erg prettig uit; 179 kcal, 5,4 gram vet (waarvan 2,4 gram verzadigd), 2,7 gram koolhydraten (waarvan 2,3 gram suikers), 23,1 gram vezels en 19,7 gram eiwitten.

Een eiwit bommetje dus. FIJN! Toen ik de reep voor het eerst proefde had ik een beetje mijn twijfels. Ik vond de eerste hap nogal taai & wist niet wat ik van de smaak vond. Naarmate ik meer hapjes in mijn snufferd drukte, werd de smaak alweer beter en beter. Lekker, op het gegeven moment. Toen de reep op was wilde ik er eigenlijk nog eentje, want ik vond ik hem veel te lekker! Gelukkig was de dag erna de reep net zo lekker als hoe hij eindigde. Gelukkig maar!

logo De reep bevat geen toegevoegde suikers, wat dus ook wel heel fijn is. De repen zijn alleen gezoet met stevia, de suikers die er al in zitten komen van de gebruikte ingrediënten zoals wei-eiwit, melk-eiwit, cacaoboter, zonnebloem olie en fructose. De reep is volgens het etiket niet geschikt voor diabetici, kan sporten van gluten/noten/soja bevatten en is niet lactose vrij. Mocht je een reep zoeken die weinig koolhydraten bevat, dan kan ik deze zeker aanraden!

Ik vind de repen erg lekker en heerlijk als tussendoortje of als snack na de training. Hij vult goed & is laag in koolhydraten en suikers, hoog in eiwitten dus prima voor na een training, als je spieren die eiwitten goed kunnen gebruiken. Je kunt er ook nog eens leuke dingen mee doen. Doe de reep bijvoorbeeld even 1 minuutje in de magnetron op 600 Watt. Dan is ie nóg weer even ietsje lekkerder! Oh ja en hij ontploft een soort van. Niet letterlijk natuurlijk, maar check de foto onderaan deze blog eens! 

Wil jij ook bestellen? Klik dan op de Body & Fit banners  onderaan of bovenaan deze blog. Zo wordt je gelijk doorverbonden naar de website!

Veel liefs, Carmen.

12255248_10207680556641310_939442355_o.jpg

Advertenties

7 gedachten over “Body & Fit – Clean Protein Bars”

  1. Jammer dat deze reep niet geschikt is voor diabetici , ik heb zelf type 2. Weet jij eentje die wel geschikt is of is sportvoeding zowiezo moeilijk voor mensen met suikerziekte ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s