Fitness, Health, Workout

Bikini Body Guide – Week #6

WEEK 6

Jaaaaaaa week 6! We zijn op de helft. Hoeraaaa! Het gaat hartstikke goed en ik vind het nog steeds leuk! De spierpijn daarentegen……

Deze week heb ik mijn trainingen ietsje ander geplant. Omdat ik afgelopen woensdag in Hamburg zat met Hunkemöller, heb ik deze week op dinsdag, donderdag en zaterdag getraind. Niet samen met mijn BBG buddy Sharon dus, maar gelukkig had ik dinsdag een andere buddy; MIJN ZUS!

Zo grappig om samen met je zus te trainen. Nog grappiger om te zien dat ze helemaal kapot ging. Net als ik natuurlijk. Dinsdag & donderdag was beide een Abs training. Dinsdag Abs & Arms en donderdag Abs & Cardio. Het was best raar om twee keer achter elkaar buik te trainen, aangezien ik week 5 ook al afgesloten had met twee buik trainingen. Gelukkig had ik vrij weinig spierpijn dus was het goed te doen!

Zaterdag daarentegen.. het is nu maandag en ik heb nog steeds spierpijn. Ik heb nog nooit, ik herhaal, nog nooit zo erg spierpijn in mijn benen/billen gehad dan na Legs & Cardio week 6. Dus mocht je die nog krijgen, wees voorbereid. Wat het zware was aan deze workout was vooral dat het heel veel gespring was. Zoals jump squats, burpees, tuck jumps, jumping lunges enzovoorts.. aardig intensief dus & mijn spieren zijn volledig afgemat! WAUW.

Afgelopen donderdag postte ik de eerste transformatie foto, kijk onderaan deze blog, dit was mijn 6 weken progressie tot nu toe. Ik ben onwijs blij met de progressie! Het kan zijn dat het licht een rol speelt en dat het vooral vocht is wat ik verloren ben, maar toch ben ik daar wel heel blij om. Zo te zien hield ik dan een hoop vocht vast haha! Mocht er wel wat vet tussen zitten, is dat mooi mee genomen. Wel heb ik op de rechter foto mijn voeten ietsje verder uit elkaar dan op de linker foto, mijn been progressie is dus niet zo groot als dat het lijkt!!

Qua LISS heb ik maandag & vrijdag mijn rondje gemaakt. Woensdag heb ik een yoga class gevolgd bij Hunkemöller Sylvie Sports en eigenlijk wilde ik gisteren (zondag) nog LISS doen, maar omdat ik zo erg spierpijn had was dat gewoon niet te doen, dus heb ik maar wat stretching en foamrolling gedaan! Mijn voeding was de afgelopen week echt bagger. Ik had echt zo’n vreetweek weet je wel.. Niet heel gezond gegeten dus, maar ik heb daar geen spijt van. Hoort er bij, vind ik persoonlijk haha! De laatste zes weken ga ik proberen zo gezond mogelijk te eten, maar aangezien de gezellige maand eraan komt, ga ik mezelf ook absoluut niks verbieden. Dat vind ik zonde!

Ik ben lekker op dreef en super trots op mezelf dat ik het weet vol te houden. We gaan gewoon lekker door en maken die laatste zes weken af!

Veel liefs, Carmen.

Snel op de hoogte zijn van de nieuwste blogs, recepten, video’s of acties? Volg me dan op InstagramBloglovin’ of op Facebook!

12208681_10207651648918635_317282920272847216_n

Advertenties

3 gedachten over “Bikini Body Guide – Week #6”

  1. Voeten goed of niet , ik zie de progress echt wel ! En dit is nog maar 6 weken ? Je mag trots zijn op dit resultaat topper , keep up the good work(out) ✊👊

  2. Super tof om te zien en je maakt echt goede progressie! Ben benieuwd naar je foto als je eerste 12 weekjes om zijn en je aan de tweede ronde begint! Nog maar eventjes❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s