Lifestyle, Motiveer

Persoonlijke Verhalen

IMG_7130Ik denk dat de kracht van mijn blog is dat ik vrij open & eerlijk ben. Ik deel mijn verhaal, mijn ervaringen, mijn ups & mijn downs. Laatst kreeg ik de vraag; ‘Waarom heb je het telkens over die depressie van je? Dat weten we nu wel hoor.’ Goede vraag.. eigenlijk.

Ondanks dat deze vraag best vervelend en negatief klonk, vond ik hem eigenlijk wel goed. Waarom heb ik het erg eigenlijk zo vaak over? Ik denk dat de trouwe lezers van mijn blog dit inderdaad al wel weten, dus waarom begin ik er steeds weer over? Ik denk dat het antwoord vrij simpel is; Mensen halen er kracht uit door te zien dat hoe diep de put ook is, je er altijd weer uit kunt klimmen.

Je ziet op social media & blogs vaak een soort van sprookje. Natuurlijk is dit lang niet bij alle blogs & Instagram pagina’s zo, maar bij veel wel. Alles lijkt perfect, mensen lijken een geweldig leven te hebben en ze lijken nooit ergens last van te hebben. Nou.. daar hou ik niet zo van. Ik wil graag écht zijn. Dat mensen mij volgen om wie ik ben, inclusief struggles en vervelende dagen. Geen enkel leven is perfect. Iedereen heeft baal dagen, slechte dagen & dingen die lastig zijn. Sommige mensen kiezen ervoor het niet te delen, sommige mensen, waaronder ik, kiezen ervoor om dit wel te delen. Natuurlijk deel ik ook lang niet alles, want sommige dingen moeten ook gewoon privé blijven. De grote lijnen van mijn leven deel ik vaak wel. Ondanks dat ik nu heel positief in het leven sta & echt geniet van alles wat er gebeurt, heb ik ook gewoon KUT dagen hoor. Niks mis mee, dat maakt ons mens.

Dus waarom ik er wel voor kies om mijn persoonlijke verhalen te delen? Omdat ik graag wil laten zien, dat je ondanks een ‘verleden’, wel weer positief in het leven kan komen te staan. Dat je ondanks tegenslagen een sterke jonge vrouw kunt worden. Dat NIETS, maar dan ook NIETS onmogelijk is. Omdat ik geen fake cinderella ben, maar gewoon Carmen. Die ook moet huilen, zichzelf soms vol vreet met kilo’s chocola, die ook baalt als haar vetpercentage tegen valt, die ook soms ruzie heeft met haar ouders of met haar vriend. Het leven is geen sprookje, maar hartstikke echt. Dat mag gezien worden.

Wil je meer weten over mij? Klik dan HIER.

Veel liefs, Carmen.

Wil je snel op de hoogte zijn van de nieuwste blogs, recepten, video’s of acties? Volg me dan op InstagramBloglovin’ of op Facebook!

Advertenties

5 gedachten over “Persoonlijke Verhalen”

  1. Carmen , je bent één van m’n heldinnen ! Ik ben blij dat je zo eerlijk bent ook al laat je niet het achterste van je tong niet zien. Is ook helemaal niet nodig want dat hoort gewoon privé te blijven. Ikzelf ben bezig mijn verhaal op te schrijven. Het bestrijkt een periode van 10jr en gaat over de diagnose , behandeling van en leven met een chronische darmontsteking. Misschien ben ik ooit zo dapper als jij en deel het met jullie…..

    Groetjes Henk. X

  2. Wijze woorden!! Je hebt ook gelijk! Die persoonlijke dingen kun je het meeste ook echt iets over vertellen, mensen helpen en je ervaringen delen! Ga vooral zo door! Liefs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s