Fitness & Health

Ode aan Jogha

12177772_10207545320820499_1737162701_n

Als ik ergens van hou, dan zijn het wel kleren. Sport kleren dan natuurlijk. Ik heb een aantal favoriete kleding merken en Jogha is hier absoluut één van.

Jogha is een merk wat ik al een tijdje draag. Vanaf de aller eerste collectie ben ik al verliefd op de ontwerpen, de pasvorm, de kwaliteit & de uitstraling van deze kleren. Ik heb zelf 2 tights van Jogha (Colourful Leopard long tight & Freedom Rush Active leggins) & 5 sport BH’s (Racerback Bra’s in black, onyx, mint, salmon & Freedom Rush Gym Bra). To be honest, ik ben weer de website aan het afsnuffelen voor een nieuwe aankoop.

Van de tights is de Freedom rush active legging mijn favoriet. Ik vind de Colourful Leopard long tight ook heel erg lekker zitten, maar ik heb gemerkt dat ik het persoonlijk prettiger vind om een band om mijn buik te hebben om het afzakken tegen te gaan. Ze zakken overigens beide helemaal niet af hoor, maar de Active Legging geeft me net even wat meer steun bij al het gespring & gehups van Kayla op dit moment. Hoe mooi trouwens, die kleurtjes! Blauw, doet me denken aan de zee en vakanties. En de luipaard print maakt het gewoon net allemaal weer even een stukje stoerder. Oh, en ze schijnen trouwens niet door bij het squatten, erg belangrijk. Ik ben fan!

Naar mijn mening kan een vrouw nooit genoeg sport BH’s hebben. De Black Racerback Bra heb ik nog van de vorige collectie. Hij zit super lekker & bied veel stevigheid. Deze BH is niet meer te koop, maar er zijn wel weer nieuwe Racerback Bra’s, die nog weer een tikje mooier & beter zijn. Ik kon totaal niet kiezen, dus heb ik maar 3 verschillende kleuren besteld. Dit doe je dan met de intentie om te kijken welke kleur het mooiste is, maar uiteindelijk hou je ze allemaal. Natuurlijk. Deze BH had padjes, voor dames met kleinere borsten is dit dus een perfecte sports bra. Weer over naar mijn favoriet; de Freedom Rush Gym Bra. Ik ben verliefd op dit ontwerp, het is mooi & sexy, maar bied enorm veel stevigheid door de stevige band onder de borst & de bandjes op de schouders. De BH geeft zelfs een klein push up effect!

Ik heb in beide sportbroeken maat S & in de sport bh’s ook maat S. Mijn cupmaat is 75C – dus mocht jij dat ook hebben dan kun je deze maten prima hebben. De kleding valt eigenlijk precies hetzelfde als andere sportkleding, dus heb je normaal maat S in een broek – kun je dit nu ook prima aanschaffen. Twijfel je toch een beetje over de maat? Dan kun je gewoon de maattabel op de website hanteren!

Ook bestellen? Ga dan snel naar Jogha.Com! Oh enne, met de kortingscode HAPPYWEEKEND krijg je tot en met zondag 25 oktober – 20% korting op je aankopen! SHOPPEN DUS!

Veel liefs, Carmen.

Wil je snel op de hoogte zijn van de nieuwste blogs, recepten, video’s of acties? Volg me dan op InstagramBloglovin’ of op Facebook!

Advertenties

15 gedachten over “Ode aan Jogha”

 1. Hee Carmen!

  Ik vind de jogha kleding je echt super staan! Ik had er een vraagje over, zijn deze sportbh’s een soort van maximizer bh’s zoals die van de hunkemoller maar dan voor sport?

  Liefs van Lisa xxx

 2. Hee Carmen!

  Ik vind de jogha kleding je echt super goed staan! Ik had er een vraagje over, zijn deze sporttops een soort van maximizer bh zoals die van de hunkemoller?

  Liefs van Lisa xxx

 3. Heey Carmen! Ik vind de jogha kleding je echt super goed staan! Ik had er een vraagje over, zijn de tops hiervan een soort van maximizer zoals die van de hunkemoller?

  Liefs van Lisa xxxx

  1. Hee Lisa,

   Dankjewel!! Lief van jou!
   Er zit geen push up in ofzo, maar de Gym Bra geeft wel een beetje zo’n soort effect! In de Racerback bra’s zitten padjes, geen push up padjes maar meer alsof ze voorgevormd zijn zeg maar!

   Liefs xx

 4. Hee Carmen, wat zie je er goed uit! En wat fijn dat je zo open bent in je laatste blogposts ook! Je doet het super!
  Ik heb een vraagje, ik wil graag een sportbh van jogha bestellen. Ik hoor alleen ook bij #teamnoboobs :P. Welke staat dan denk je het mooist, zonder half een jongen te lijken. De sportsbra (die jij in bordeaux mint hebt) of de racerback? Hopelijk kun je me een beetje advies geven, als jogha expert ;P.
  Liefs Gerbrich

  1. Hee Gerbrich!

   Wat super lief van je zeg, dankjewel! Vind ik echt heel leuk en fijn om te horen.

   Hmmm.. De Racerback Bra´s hebben padjes erin, dus die kunnen de boobies sowieso wat meer volume geven. De Sportsbra heeft niet echt padjes, maar die kan we een beetje een pushup effect creëren, als je in ieder geval wel wát boobs hebt en je de juiste maat kiest, haha. Ik weet niet zo goed wat je nu normaal draagt en of je dat fijn vind?

   Liefs! xxx

   1. Thanks voor je eerlijke antwoord :). Ik heb in normale bh (hunkemoller) 70C. In sportbh is alles altijd zo plat, vooral met een shirtje erover heen zegmaar. Dat vind ik zo lelijk :P. Dus het moet ook mooi staan met een shirtje erover heen. Ik vind die met bordeaux mint bij jou echt super mooi! Ik heb nu een aantal sportbh’s met beugel gehad, maar vond die beugel vaak zo hard. Ik wil het wel graag comfortabel hebben. Denk dat dat bij Jogha sowieso wel goed zit? Xxxx!

   2. Ik denk dat als je 70C hebt dat de sport BH mooier staat als de racerback! Dan hou je wat meer je curves denk ik! Ik vind hem super lekker zitten, ook bij sporten – maar mijn absolute favo is de Gym Bra van Jogha.. Alleen ik dacht dat die niet in deze collectie zitten 😓 xxxx

   3. Ik heb de sports bra bestelt!! Ben super benieuwd! Thanks voor je hulp Carmen! Fijn weekend! Xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s