Review

Body & Fit Whey Drink

12067763_10207427337951001_22891279_n

Een nieuw product van Body & Fit; Whey Drink. Geniaal, super lekker en bomvol met eiwitten. Verkrijgbaar in de smaken Raspberry & Tropical. Natuurlijk heb ik ze allebei geproefd!

Raspberry
Ik ben zelf best wel fan van frambozen, dus deze wilde ik als eerste proeven. De smaak viel me heel erg mee, om eerlijk te zijn. Ik was bang dat hij of heel zoet, of een beetje zuur zou zijn – maar dat was beide gelukkig niet aan de orde. De smaak was eigenlijk heel zacht, met een vleugje framboos erin. Goh, wat klinkt dat toch weer lekker zweverig, haha! Ik hou er eigenlijk niet van om calorieën te drinken, behalve in een eiwit shake. Voor deze maak ik graag een uitzondering! Hij is heel erg lekker romig, niet te zoet, bevat geen toegevoegde suikers & is perfect om te drinken na je work out – als je normaal een eiwitshake + fruit neemt, is dit een 2 in 1 -! Helaas is de whey drink niet lactose vrij. Je krijgt 8 flesjes van 330 ml in een pakketje voor € 12,75. De voedingswaarden per flesje (330 ml);  188 calorieën, 3,3 gram vet, 14,5 gram koolhydraten (allemaal suiker) & 25 gram eiwit.

Tropical
We hebben een winnaar! Ondanks dat ik de Raspberry echt als eerste wilde proeven, is dit toch echt de absolute nummer 1 als je het mij vraagt. Zo lekker deze. Ik weet niet of je wel eens Milk & Fruit hebt gehad? Nou daar smaakt deze een beetje naar, maar dan zonder toegevoegde suikers & met onwijs veel eiwitten. De Tropical Whey Drink is gemaakt met passievruchten & perzik, killer combinatie als je het mij vraagt. Wat ik zo lekker vind aan de Tropical is dat hij heel zacht van smaak is, de smaak is niet overheersend en hij heeft geen rare nasmaak ofzo. Pas wel op, het flesje is zo leeg haha! Ook deze is vrij van toegevoegde suikers en een perfecte vervanging voor je eiwit shake en stukje fruit na de training! Hij is niet lactose vrij. Je krijgt 8 flesjes van 330 ml in een pakketje voor € 12,75. De voedingswaarden per flesje (330 ml);  188 calorieën, 3,3 gram vet, 14,5 gram koolhydraten (allemaal suiker) & 25 gram eiwit.

Dus ben jij eigenlijk wel een beetje klaar met je eiwit shakes & stukje fruit na je workout en ben je toe aan iets nieuws? Klik op de banner hieronder en je word direct doorverbonden naar de website om te bestellen. 

Veel liefs, Carmen.

Snel op de hoogte zijn van de nieuwste blogs, recepten, video’s of acties? Volg me dan op InstagramBloglovin’ of op Facebook!

logo

Advertenties

3 gedachten over “Body & Fit Whey Drink”

    1. Jaaaa klopt, maar zelf neem ik altijd een eiwit shake & fruit na mijn training voor de snelle eiwitten & koolhydraten – had ik er eventjes bij moeten zeggen dat het een goede vervanger is voor die combinatie, thanks!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s