Eet, Onbijt, Review

Verival Bio

Porriges, muesli, cruesli & andere ontbijtgranen.. je vind het allemaal bij Verival Bio!

Voor mijn vakantie kreeg ik een mailtje van Verival of ik wel een aantal ontbijtgranen wilde testen. Jazeker. Dat willen wij wel! Handig om mee te nemen op vakantie, aangezien we toch gingen kamperen konden we mooi ons eigen eten meenemen. Verival Bio verkoopt allerlei heerlijke ontbijtgranen, die volledig biologisch zijn. Ik kreeg de Muesli & twee porriges; Mango & Braam. De Crunchy Muesli is een extraatje, die heb ik achteraf nog zelf gehaald voor thuis! 


Muesli met Kokosnoot en Abrikozen (glutenvrij)
Deze biologische muesli bestaat uit allerlei lekkernijen; havermout, cornflakes, kokosnoot, abrikozen, zonnebloem zaadjes, amandelen & besjes. De muesli is volledig biologisch en gluten vrij! Ik heb de muesli vooral gegeten door mijn yoghurt bij het ontbijt. Ik vond de smaak erg lekker, vooral omdat er zo veel ingrediënten in zitten. YAY voor de variatie! Het is geen normale, saaie muesli maar gewoon een muesli met een draai. Super lekker! De voedingswaarden per 100 gram zijn; 400 kcal, 13 gram vet, 56 gram koolhydraten (waarvan 13 gram suiker) & 10 gram eiwit.


Crunchy Muesli met Wilde bessen
De Crunchy Muesli´s zijn er in verschillende soorten en maten! Ik koos voor de Muesli met wilde bessen. Gewoon. Omdat ik wild ben. En van bessen hou. De muesli bestaat uit geroosterde crispies gemaakt van havermout & rijst. De Crunchy muesli is op smaak gebracht door gedroogde aardbeien, frambozen en bramen. Ik ben zelf altijd al een fan geweest van Crunchy muesli’s, kort gezegd cruesli’s, maar ik heb er eigenlijk nooit ééntje kunnen vinden die niet bomvol geraffineerde suikers zat. Deze is 100% biologisch, gezoet met bieten suiker & gedroogde wilde bessen en smaakt onwijs lekker door de kwark of door de yoghurt. De voedingswaarden per 100 gram zijn; 438 kcal, 17 gram vet, 59 gram koolhydraten (waarvan 22 gram suiker) en 8,7 gram eiwit. 

Porridges; Braam & Mango.
Deze twee hebben echt mijn hart gestolen. Wat het handige is aan deze papjes is dat het super makkelijk te maken is. Je hoeft namelijk alleen maar 6 eetlepels in een schaaltje te doen & 100 ml heet water toe te voegen. Even roeren, laten inkoken en klaar is kees! Makkelijk zat en gewoon super lekker. De papjes zijn gemaakt van gemalen havermout, gemixt met sultana rozijntjes en de smaak braam of mango. Nomnom. Deze porriges zijn niet glutenvrij, maar wel 100% biologisch en 100% lekker. Jullie weten dat ik fan ben van mijn havermoutjs, maar serieus.. dit is lekkerder. The boyfriend agrees.
Voedingswaarden bramen porridge per 100 gram; 359 kcal, 6,1 gram vet, 62 gram koolhydraten (waarvan 15 gram suiker) & 10 gram eiwit.
Voedingswaarden mango porridge per 100 gram; 357 kcal, 5,7 gram vet, 63 gram koolhydraten (waarvan 17 gram suiker) & 10 gram eiwit.

De Verival Bio Ontbijtgranen zijn te koop bij de Jumbo. Super handig voor thuis, maar dus ook op vakantie!

Veel liefs, Carmen.

Snel op de hoogte zijn van de nieuwste blogs, recepten, video’s of acties? Volg me dan op InstagramBloglovin’ of op Facebook!

         11931715_10207209649028914_288790827_n 11923403_10207209648908911_2056861103_n

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s