Eet, Lunch, Onbijt, Review

HOTSPOT: Bagels & Beans

10425094_588791731250131_5582757874500296885_n
Bevooroordeeld? Nee dat denk ik niet. Toch is Bagels & Beans mijn #1 HotSpot in Nederland!

Ik denk dat iedereen er wel eens is geweest. Al was het voor een kopje koffie, een salade of voor een heerlijke Bagel, je voelt je er gelijk thuis. De eerste keer dat ik bij Bagels & Beans was, was ik eigenlijk gelijk verkocht. Een schattig restaurantje, een leuke sfeer, leuk personeel (muwhaha) en heerlijk eten! Een bagel geitenkaas met honing, nam ik. Dat neem ik nu namelijk nog steeds het liefst!

Bagels & Beans bestaat sinds 1996 en heeft eigenlijk de ‘Bagel’ bekend gemaakt in Nederland! Bagels & Beans staat natuurlijk bekend om de heerlijke bagels en de heerlijke koffie, maar ik denk dat het ook bekend staat om het gehele concept. Biologisch & gezond – aandacht voor puur en natuurlijk eten! Alles wordt met liefde bereid & de klant heeft altijd gelijk. Bijna altijd, hihi. Je kunt gezellig in het restaurant gaan zitten natuurlijk, maar To Go kan ook altijd! Ook kun je gaan voor een lekkere salade, een gebakje of een tapas!

Heb je een allergie, ben je vegetariër of veganist? Bij Bagels & Beans kun je terecht! Op de kaart staat bijvoorbeeld de glutenvrije bagel, soja yoghurt, soja melk, speltmelk of de vegetarische kip! Daarnaast wordt alles ook nog eens zelf ( en met liefde ) gemaakt. De dadeltaart & cheesecake worden gemaakt door het personeel zelf met geheim recept – die overigens ook gewoon te vinden is op de website -, de sapjes worden vers gemaakt & de koffietjes worden met liefde ingeschonken. Het personeel is vriendelijk, (over)enthousiast en zullen het de klant altijd naar hun zin maken.

Ik zei al, ik ben heus niet bevooroordeeld omdat ik zo’n leuk bagel meisje ben – en hier dus 3/4 dagen per week rond loop in een personeels outfit – , het is gewoon echt mijn favoriete HotSpot! Aanraders? Het Alles Sapje ( een grote ), de verse munt thee, de Oathie bagel met Geitenkaas & Honing of de Speltbagel met het Rookkipje! Deze staan bij mij op 1, maar ja.. de rest is ook gewoon lekker…

Wil je weten waar jij de dichtstbijzijnde Bagels & Beans kunt vinden? Klik snel HIER! Ik werk zelf bij Bagels & Beans Zwolle – dus kom gerust een keertje langs!

Veel liefs, Carmen.

Snel op de hoogte zijn van de nieuwste blogs, recepten, video’s of acties? Volg me dan op Bloglovin’ of op Facebook

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s