Eet, Review, Tussendoortjes

Enjoy Natural

IMG_8957
Twee weken geleden belandde ik op de website van Enjoy Natural, een bedrijf wat op een eerlijke – puur natuur – manier blends produceert met een hoog eiwit gehalte en powerfoods. Een soort eiwit shakes dus, maar dan net eventjes op een andere manier. Ik testte de drie plant based blends; Cacao, Baobab & Moringa!

Introductie
Enjoy Natural werkt samen met lokale Afrikaanse boeren die aangesloten zijn bij het ‘naturally from Afrika’ project. Alles is natuurlijk, puur en wordt op duurzame wijzen geproduceerd. Daarnaast wordt ook nog eens geholpen aan het stimuleren van de Afrikaanse economie. Enjoy Natural werkt met 3 verschillende soorten blends; Cacao, Baobab & Moringa. Deze powerfoods worden volledig biologisch geteeld & verwerkt – en uiteindelijk is hier een mooi Plant Based protein product uit gekomen!

Ingrediënten
Wat ik echt zo onwijs fijn vind aan de blends van Enjoy Natural zijn de ingrediënten! Alle blends zijn plant based, volledig biologisch, veganistisch, vrij van toegevoegde suikers & gluten vrij. HOERA – een eerlijk & puur product met onwijs veel eiwitten, mineralen, vitamines en antioxidanten! Aan de blends is niets toegevoegd; geen zoetstoffen, geen kleurstoffen, geen suikers, geen stevia niks noppes nada. Gewoon puur natuur!

Hier komen we dan wel bij het enige minuscule minpuntje; dit proef je dus wel. Het is niet echt een lekker ietsje om te drinken, zoals we gewend zijn van eiwit shakes is het niet zo ‘zoet’. Zelf doe ik het dus door mijn heerlijke havermoutjes, dat maakt het een stuk lekkerder! Echter vind ik de smaak maar een klein minpuntje, ik hecht meer waarde aan de kwaliteit!

Ik heb echt gemerkt dat mijn lichaam deze blends erg kan waarderen. Gewoon even wat eiwitten zonder rare fratsen. Daarnaast zijn de blends laag in calorieën & erg hoog in eiwitten – prima om te gebruiken voor het herstel van krachttraining, om extra eiwitten binnen te krijgen & helpt bij het afvallen of bij een gezonde levensstijl!

Voedingswaarden
De Moringa blend bestaat uit; erwtenproteïne 76%, biologische Moringa poeder 18%, natuurlijk lemon extract 6%. De voedingswaarden per maatschep (25 gram) zijn; 86 kcal, proteïne: 16,8 gram, vet: 0,85 gram, koolhydraten: 2,8 gram.

De Cacao blend bestaat uit; erwtenproteïne 78,5%, biologische Cacao poeder 19,5%, natuurlijk Cacao extract 1,6%, kaneel 0,4%. De voedingswaarden per maatschep (25 gram) zijn; 89 kcal – proteïne: 17,3 gram, vet: 1,3 gram, koolhydraten: 2,1 gram.

De Baobab blend bestaat uit; erwtenproteïne 75%, biologische Baobab poeder 19%, natuurlijk lemon extract 6%. De voedingswaarden per maatschep (25 gram) zijn; proteïne: 82 kcal – 16 gram, vet: 0,75 gram, koolhydraten: 2 gram.

Conclusie; Ik ben fan! Een puur en eerlijk product waar geen troepjes in verwerkt zitten & wat alleen maar goed is voor ons lichaam. Fijne voedingswaarden & echt totaal niet duur, ondanks dat het biologisch is!

Wil jij ook bestellen? Klik dan snel op de banner onderaan deze blog!

Veel liefs, Carmen.

Advertenties

Een gedachte over “Enjoy Natural”

  1. Nice! Ziet er super uit qua voedingswaarden. Ga deze ook een keer proberen…. al denk ik niet dat ik mijn chocolade eiwitshake er voor inruil (A)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s