Eet, Review

Wil je met me trouwen?

Lieve Felix,

Een tijdje geleden was onze eerste ontmoeting. Hij was redelijk onverwacht moet ik bekennen, ik had het niet verwacht dat je zomaar met je vrolijke gezichtje uit die doos zou springen. Op het eerste gezicht voelde ik weinig voor je, je zag er leuk uit maar ik had geen vlinders. Voelde niks. Het was geen liefde op het eerste gezicht. Je verpakking zag er goed uit. Je hebt een mooi figuurtje, atletische bouw en je bent geen dik makertje, dat is wel prettig.

Mijn gevoel voor jou veranderde echter snel nadat ik je voor het eerst proefde. Jouw smaak, ik was verkocht. Alsof er een engeltje over mijn tong aan het plassen was. Ik kreeg het warm, mijn ademhaling ging steeds sneller en ik kon niet van je af blijven, ik wilde alleen maar meer. Je had een heerlijk scherp randje waar ik gek op werd, waar ik verslaafd aan werd! – Oké dit klinkt heel pornografisch, sorry daarvoor – 

Ondertussen zijn we 2 maanden verder, hebben we 8 unieke nakomelingen en zijn we onwijs gelukkig. Ik zou me geen leven meer zonder je kunnen voorstellen. Je bent beter dan Heinz, lieve Felix. You are the best i’ve ever had. Je maakt me gelukkig, je maakt mijn dagen – en maaltijden – compleet. Bedankt dat je in mijn leven bent gekomen, ik wil je echt niet meer kwijt.

Lieve Felix Tomaten Ketchup, wil je met me trouwen?

Heel veel liefs, Jouw Carmen.

PS: HE SAID YES!!

Goed nieuws! Body & Fit Shop heeft 10% korting op ALLESSSSSS. Wil jij dus ook genieten van Felix? Klik dan snel op de banner hieronder, bestel & gebruik de kortingscode FACEBOOK150 – de kortingscode is is actief tot dinsdag middag 12:00!

Je kunt me ook volgen op mijn Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

Advertenties

4 gedachten over “Wil je met me trouwen?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s