Eet, Tussendoortjes

Chocola

Lekkere-chocolade-achtergronden-hd-chocolade-wallpapers-afbeelding-foto-15
Chocola. Heb jij een liefde of een haat verhouding met chocola? Ik heb een liefde verhouding, ik eet het namelijk elke dag! Voor jullie zette ik mijn 5 favoriete chocolade repen op een rijtje.

5. Tony Chocolonely – Karamel/Zeezout.
Ik moet eerlijk bekennen dat k geen karamel lover ben, maar deze reep is toch wel erg goed hoor. Wat ik zo lekker vind aan deze reep is dat het gewoon anders is. Het is geen standaard melk chocolade reep, maar gewoon met een vleugje ‘anders’. Lekker duidelijk, maar jullie snappen wat ik (ongeveer) bedoel. De karamel of zeezout smaak overheerst niet, maar is wel subtiel aanwezig waardoor het gewoon net even wat specialer smaakt. Deze niet-karamel-lover keurt hem goed!

4. Milka Melk Chocolade met Hazelnoot.
Een klassieker! Gewoon een lekkere melk chocolade reep met stukjes hazelnoot erin. Ik ben dan dus ook zo’n persoon die – als er een chocolaatje naast de koffie ligt – vraagt of er een nootje in zit. Is het een ja, dan issie voor mij, muwhaha. Qua merk zal mijn voorkeur uit gaan naar Milka chocola. Gewoon simpel, maar oooooh zooooo goeeeed!

3. Happy Food – Body & Fit Coconut & Cacao Nibs.
Happy Food is de nieuwe Food-Lijn van Body & Fit shop met daarin twee heerlijke chocolade repen in de smaken Kokos & Cacao nibs. De chocolade bevat 72% cacao en is super lekker maar vol van smaak. De kokosnoot is mijn favoriet van de twee. Ik ben een echt Coconut liefhebber, en het is super lekker om de kokosnoot ook daadwerkelijk te proeven in de reep! Bij de cacao nibs smaak valt dit een beetje wel. Maar ja, dat is logisch aangezien cacao nibs ook gemaakt wordt van chocola, haha. Oh deze chocolade bevat trouwens nauwelijks suikers! De cacao nibs reep maar 0,2 gram & de kokosnoot reep maar 0,5 gram suiker per 100 gram!

2. Lindt – 99% & 85% Dark Chocolate.
Als ik ergens een grote liefde voor heb is het pure chocolade. Hele hele hele pure chocolade. Het liefst zo donker mogelijk zoals de 99% van Lindt. Hoewel deze wel wat bitter van smaak is, staat hij toch wel op plaats 2 omdat hij echt gewoon lekker is. De 85% chocolade van Lindt komt net weer een plekje hoger, deze vind ik toch iets lekkerder omdat hij minder bitter is, maar toch puur. Deze eet ik eigenlijk elke dag, de 85% variant. Gewoon omdat het on-wijs lekker is & dit is mijn dagelijkse guilty pleasure om vreetbuien tegen te gaan.

1. Milka Oreo.
Oké ik denk dat mijn nummer één niet heel verrassend is en dat iedereen dit met me deelt. Milka. Oreo. Je hoeft deze twee woorden maar uit te spreken en ik ben verkocht. Toen ik deze combinatie voor het eerst proefde, had ik een nieuwe liefde gevonden. Totaal niet gezond, maar who gives a fuck. Balans is belangrijker, toch? Milka Oreo is zeker weten mijn absolute nummer 1 als het gaat om chocolade repen. Come to mommaaaaaa!

Staat jouw favoriet ook in het lijstje of heb je een aanvulling? Reageren mag altijd! Inspiratie is namelijk altijd welkom, hihi.

Veel liefs, Carmen.

Je kunt me ook volgen op mijn Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

Advertenties

4 gedachten over “Chocola”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s