Fitness, Health, Workout

10 Workout Confessions


Na de blog over de 10 Food Confessions bracht Kaneesha van EarlyMornings.nl een nieuwe tag in de wereld; de 10 workout confessions! Uiteraard heeft iedereen wel van die ‘rare’ trekjes in de sportschool of buiten tijdens een lekkere run – en ik deel mijn crazyness met liefde!

1. De welbekende selfie. Jup, ik ben ook zo’n irritante dame die na (bijna) elke workout even een leuke pose aan neemt in de spiegel om een selfie te maken, hihi. #guilty

2. De verzamelaar. Vraag het na bij mijn vriend, maar de dumbells liggen altijd om me heen verspreid. Haha! Sorry lieve mensen.

3. Heel soms ‘vergeet’ ik om mijn gewichten weer terug op te ruimen. Dit is echt een super slechte eigenschap, want ik irriteer me zelf ook regelmatig aan mensen die hun gewichten niet terug leggen op de plaats. Foei Carmen.

4. Tijdens het trainen van mijn billen kijk ik naar mezelf in de spiegel.. Waarom? Voornamelijk om mijn techniek te controleren, maar ik vind het ook best wel leuk om te zien of mijn billen er goed uit zien tijdens een oefening.

5. Het welbekende ‘kreuntje’. Die komt er bij mij ook wel eens uit als ik het zwaar heb. Soms iets te hard, sorry daarvoor!

6. MIJN SQUATREK. Zo is het niet echt, maar ik heb wel één squatrek waar ik graag train. We hebben er twee in de sportschool, maar die andere vind ik niet zo prettig. Ookal is het andere squat rek wel vrij, ik wacht wel eventjes!

7. Ik moet echt leren om mijn telefoon weg te leggen… Tijdens setjes door kijk ik altijd even op mijn telefoon. Slechte eigenschap, FOCUS CARMEN!

8. Ik vind het super leuk om supersets te doen. Dat houdt in dat je dus 2 oefeningen tegelijk doet. Eerst je ene oefening 10 herhalingen, dan de andere oefening 10 herhalingen en dan 30 – 50 seconden rust. Het nadeel hiervan is dus wel dat ik soms 2 apparaten tegelijk bezet hou.

9. Ik ben echt heel lelijk als ik sport, haha. Ik trek allemaal van die hele gekke & lelijke bekken zeg maar. Ook tijdens het hardlopen. Ik heb eens een foto van mezelf gezien tijdens een run & tijdens een training. Wauw.. ik kijk echt alsof ik het totaal niet leuk vind wat ik doe hahaha!

10. Ik ben soms jaloers op mensen. Als ik bijvoorbeeld iemand met 60 kilo een perfecte squat uit zie voeren denk ik echt ‘wauw, dat wil ik ook kunnen!’ Weet niet of ik het als jaloezie of als bewondering moet zien, maar ik heb die gedachtes ook!

Waarschijnlijk voor sommigen herkenbaar, waarschijnlijk voor sommigen gigantisch irritante eigenschappen. Wat zijn jouw workout confessions, of herken je je hier wel in?

Veel liefs, Carmen.

Je kunt me ook volgen op mijn Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

After the blog about the 10 Food Confessions, Kaneesha from EarlyMornings.nl made a new hastag on Instagram; the 10 workout confessions! Of course, everyone on this planet has those ‘weird’ thingies in the gym or outside during a nice run – and I like to share my crazyness with love!

1. The well known selfie. Jup, I’m also such an annoying lady who makes after (almost) every workout a nice selfie in the mirror, hihi. #guilty

2. The collector. Ask my boyfriend, but the dumbells are EVERYWHERE. I kind of collect them. Haha! Sorry sweet people.

3. Every now and then I ‘forget’ to clean up my mess and put the weights back where they belong. This is kind of a super bad quality of mine, cause it really annoys me when other people do the same. Bad bad Carmen.

4. During a booty exercise, I like to look at myself in the mirror.. Why? Mainly to check at my technique, but I also kind of like it to look at my own butt during an exercise.

5. The well known ‘groan’. This escapes from my mouth as well when I’m having a hard time during an exercise. Sometimes a little bit too loud, sorry for that!

6. MY SQUAT RACK. That’s not really the thing, but I do have one special rack I always want to use during my squats. We have two racks at the gym, but I don’t really like the other one. Even though that rack is free and ‘mine’ isn’t, I’ll wait for a while!

7. I need to lay my phone somewhere else.. During sets I always check my phone to be honest.  Bad quality, FOCUS CARMEN!

8. I really like doing supersets. That means that you do two exercises at the same time. First one exercise 10 reps, then the other exercise 10 reps & then 30 – 50 seconds of rest. The bad thing about this is that I use two thingies at the same time. Oops.

9. I am super ugly when I work out, haha. My face gets into really weird positions. Also during a run. I once found a picture of myself during a run & during a workout. Wauw.. I really look like I don’t have any fun in what I do!

10. I am sometimes jealous at people. For example when I see someone doing a perfect squat with 60 kilo’s I really thing ‘Wauw, I wanna do that too!’ Don’t know if it really is me being jealous or that I just admire that person, but I have those thoughts too!

Probably for some people really recognizable, probably for some people a really annoying thing. What are you 10 workout confessions, or do you recognize these as well?

Much love, Carmen.

You can also follow me at my Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

 

Advertenties

2 gedachten over “10 Workout Confessions”

  1. hahaha ik herken mezelf in heel veel van deze dingen 1 doe ik ook alleen ook af en toe filmpjes en groepsposes. 2 en 3 kan ik echt niet tegen ^^. 4 doe ik ook alleen heb ik als man niet zoveel met mijn eigen booty. 5 doe ik teveel maar ik heb toch lekker me koptelefoon op dus ik hoor het zelf niet… 6 Het is maar emmeloord he daar ben ik zielsgelukkig als ik 1 squatrek heb maar ik heb het een klein beetje met bankdrukken 7 Als je om je heen kijkt zie je teveel awkward dingen of rare uitvoeringen van oefeningen of mensen die irritant doen dus misschien is je mobiel wel de beste focus die je kunt hebben. 8 Alleen als het leeg is. 9 heb ik ook vreselijk als mensen er wat van zeggen. En 10 heb ik niet ik denk dan alleen need to make more gains.

    Mijn eigen confession is harder trainen als er vrouwen om je heen trainen.

    En mensen teveel tips geven wat ik zelf heel irritant vind.

    Ow en benen soms skippen en vervangen door skeeleren :@

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s