Motiveer

FIBO 2015

IMG_3894

Na lang wachten, slapeloze nachten en een hyperactief vriendje was het 10 april eindelijk zo ver. De FIBO beurs in Duitsland! Kjell was er al wel eens geweest, maar ik zelf niet. Slapeloze nachten had ik niet, maar DAMN ik had er wel zin in! Hier een kort verslagje over deze toffe dag!

Om kwart voor 7 ging de wekker, 2,5 uur in de warme auto zitten naar Keulen. Maar dat is het wel waard! Ik was best een beetje bang moet ik bekennen. Al die top wijven die daar rond lopen met prachtige afgetrainde lichaampjes. Dat is natuurlijk gigantische motivatie, maar ik was bang dat het best confronterend zou zijn. Ik zie er zelf ook goed uit en ik ben trots op (een heel groot gedeelte van) mijn lichaam, maar ook ik heb probleem gebieden zoals mijn buik – wat gewoon de boosdoener van mijn vetopslag is. Gelukkig heb ik me geen moment ‘te min’ gevoeld en heeft deze dag me alleen maar een hoop zelfvertrouwen en motivatie gegeven! BAM.

Er waren 7 hallen die volledig vol stonden. Van fitness modellen, tot kleding, tot supplementen, tot de nieuwste snufjes. We begonnen bij de ‘supplementen & modellen hal’. Zo groot en toch lukte het me om mijn lieve Nederlandse Instagram vriendinnetje Anouk & mijn Duitse Instagram vriendinnetjes Eva, Vanessa en Melina te ontmoeten. Ik volg deze dames al zo lang, we hebben elkaar nog nooit ontmoet maar toch voelde het alsof we elkaar al zo lang kende. GAAF! Een fotootje hier, een fotootje daar. Proeven, heel veel proeven. Denk dat ik nog nooit op een dag zo veel eiwitten heb gegeten. Oh en.. Steve Cook wilde met mij op de foto terwijl mijn vriend in de rij stond. HAHAHAHA.

Iemand die ik onwijs graag wilde ontmoeten was Sandra Prikker. Zij is echt mijn GROOTSTE inspiratie en werkt voor Body Engineers plussss ik wist dat zij er zouden zijn. Zoeken dus! Uiteindelijk vond ik haar & de Body Engineers stand en wauw, wat een top wijf zeg! Een prachtig mooi subtiel, maar gespierd lichaam. Iets waar ik een moord voor zou doen. De kerels die er rond lopen waren trouwens ook om te kwijlen hoor, maar van al die dames zou ik spontaan lesbisch worden. No joke. Het zien van al deze mensen heeft mij echt gigantisch gemotiveerd om keihard te knallen in die sportschool om mijn droom lichaam te krijgen. Hard work pays fucking off. Echt hoor!

Met een hoop motivatie in de kop en een tas vol sportbroekjes & samples was de dag om 18:00 weer voorbij. Natuurlijk kom je in de file, dus voordat je een keertje thuis bent is het wel weer 21:00, niet erg. Ik heb echt mijn ogen uitgekeken daar, een hoop inspiratie op gedaan, mensen ontmoet, kleding gekocht – duhh – en een dikke boost gekregen voor mijn trainingen. AMEN TO FIBO. And see you next year!

Veel liefs, Carmen.

Je kunt me ook volgen op mijn Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

IMG_3894

After waiting long, sleepless nights and an over active boyfriend it was finally that time at the 10th of April. The FIBO in Germany! Kjell had been there a couple of times, but I did not. No sleepless nights for me but DAMN I was super excited! Here a little blog about this awesome day!

The alarm went off at a quarter to seven, we had to drive for 2,5 hours to Cologne. But it was all worth it! I have to admit that I was a bit scared though. All those awesome women up there, walking around with there perfect trained bodies. Of course that is big ass motivation, but I was afraid it would be a bit hard for me. I look good and I am proud of (most parts of) my body, but I also have my problem area’s like my belly – which stores every bit of fat I am gaining. Luckily there was no moment at all that I thought it was hard and that I felt ‘too less’ than the others. This day only brought me lots of motivation and confidence! BAM.

There were 7 halls which were completely filled. From fitness models, to clothing, to supplements, to the newest machines. We started at the ‘supplement & model hall’. So big, but still I managed to meet up with my sweet Ducht Instagram friend Anouk & my German Instagram friends Eva, Vanessa and Melina. I am following these girls for such a long time, we never met before, but still it was like we knew each other for a long long time. AWESOME! A picture here, a picture there. Tasting, lot of tasting. I think I never ate that much protein at one day before. Oh and.. Steve Cook wanted to get a photo with me while my boy was standing in line. MUWHAHAHA.

Someone I really wanted to meet was Sandra Prikker. She is my BIGGEST inspiration on earth and she wors for Body Engineers plus I knew they would be there. Searchinggggg! I found her and the other models at the Body Engineers stand and wauw, what an awesome girl! A beautiful, subtle but muscular body. Something I would kill for. The guys that were there were also pretty damn hot, don’t get me wrong, but seeing all those gorgeous girls up there would make me a lesbian immediately. No joke. Seeing all these people really motivated me big time to work hard on my goal to get that dream body. Hard work pays fucking off. And that’s just the truth!

With lots of motivation in my head and a bag filled with shorts & samples the day was over at 18:00. Of course you hit a freakin’ traffic jam, so before you get home it’s 21:00, no problem. I really saw the most awesome things up there, took some inspiration back home, met people, bought clothes – duhh – and got a bigass boost for my workouts. AMEN TO FIBOAnd see you next year!

Much love, Carmen.

You can also follow me at my Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s