Draag, Review

ACTIE: Stripe

image (1)
Jullie hebben mij vast wel een aantal keer voorbij zien komen in de legging ‘Stripe’ van Fitgirl Nederland.  Deze legging is van de oude collectie dus helaas niet meer te verkrijgen via de webshop. MAAAAAAAR, ik zou deze blog niet schrijven als ik een kleine verrassing voor jullie had!

Er zijn nog een beperkt aantal exemplaren beschikbaar in maat S of L. Ik mag ze helaas niet weggeven, maar wel verkopen met een fikse dikke vette korting! Ik mag een aantal van jullie blij maken met deze legging voor maar € 30,-! Beter toch? Legging Stripe is echt een van mijn favoriete sport leggings door de toffe kleur en de fijne stof. Hij zit heerlijk – zakt niet af en schijnt niet door. Ik zelf heb de legging in maat S, die zit perfect!

Wil jij deze legging hebben? Stuur dan snel een mailtje naar info@fitgirl.nl – de mensen die het snelst zijn zullen de legging voor deze actieprijs mogen hebben. De ‘NET-buiten-de-boot-vissers’ hoeven natuurlijk niet te treuren, want daar hebben we wel een leuk alternatiefje voor!

Billen & Boyfriend niet bij inbegrepen. 

Liefs, Carmen.

Advertenties

3 gedachten over “ACTIE: Stripe”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s