Draag, Fitness, Fitness & Health, Health, Media, Review, Workout

Hunkemöller

IMG_2822
Hoe leuk is dat, je wordt gevraagd als ambassadeur voor Hunkemöller, en je hebt niet eens boobies! Nou kan ik wel aardig bloggen en kom ik regelmatig in de sportschool, dus met sport kleren kom ik al een eind! Ik presenteer u; de Hunkemöller sport collectie!

Afgelopen vrijdag had ik mijn eerste afspraak met Hunkemöller locatie Zwolle. De winkel daar is vernieuwd en ik moet je zeggen dat ik daar best eens stiekem een nachtje me zou willen verstoppen ofzo. Wat mooi! Ookal kan ik die mooie bh’tjes allemaal niet vullen, ik blijf toch een dame die gewoon van dat soort leuke hebbedingetjes houdt. #koopgeil! Ik werd super enthousiast ontvangen en kreeg een kleine rondleiding. Meer wauw. De sportcollectie had een klein hoekje, maar knalde er flink uit. Leuke kleurtjes!

Ik kreeg een redelijk aantal sportkleren – lees 5 sport broeken, 3 korte sportbroekjes, 3 hempjes en 3 sport bh’s –  om te passen, daar was ik dus wel eventjes mee bezig. Na alles gepast te hebben mocht ik drie leuke setjes mee naar huis nemen! De sportkleding is gemaakt van hele fijne stof, lekker licht en ademend. De maten van de sportbroeken verschilden nogal. Bij de ene broek had ik een XS aan die veel te groot was, maar bij de andere broek had ik een XS aan die perfect zat. Bij de ene short heb ik een S meegenomen, en bij de andere een M. Een beetje passen en meten dus! Tijdens mijn legday afgelopen zaterdag kwam ik er helaas wel achter dat de lange broek iets door scheen, maar voor andere trainingen zijn ze zeker geschikt! De korte broekjes zijn heerlijk voor zowel fitness als hardlopen. Zelfs tijdens legday!

Binnenkort zal ik mijn eerste blog gaan publiceren als ambassadeur van Hunkemöller. Eens in de zoveel tijd mag ik een stuk schrijven die ik met jullie zal delen op mijn Facebook Pagina & Instagram, volgen dus! Zeker een aanrader hoor, de Hunkemöller sport kleren. Leuke kleuren, lekkere stofjes en fijne modellen.

Wil jij ook genieten van de Hunkemöller sport collectie? Klik dan HIER

Veel liefs, Carmen.

Je kunt me ook volgen op mijn Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

IMG_2822

How much fun is that, you’re asked to be a new Hunkemöller ambassador, and you don’t even have boobs! Luckily I’m pretty good in writing blogs and you can find me at the gym every now and then, so with workout clothes I get pretty far! I present you; The Hunkemöller sports collection!

Last friday I had my first appointment with Hunkemöller in Zwolle. The store was completely renewed and I have to say that I would love to spend the night there sometimes. How pretty! Even though I can’t really fill all those nice bra’s over there, I am still a lady who just loves that kind of things. #buyalltheclothes! When I came in, they were very welcoming and super enthousiastic! They gave me a small tour around the store. More Wauw. De sports collection had a small corner, but was very striking. Nice Colours!

I got pretty much workout clothes – read 5 workout tights, 3 shorts, 3 tops and 3 sport bra’s – to fit, so it took me a while before I tried everything on. After fitting all the workout clothes I could pick three nice sets to take back home! The workout clothes are made from super nice and comfy material, light and breathing. The sizes of the workout pants were kind of different. I tried one workout tight on with size XS which was way too big, and the onther tight with size XS was just perfect. I took one short with my in size S, and one short in size M. So it’s a little bit finicky! During my legday last saturday, I was wearing the long tight I brought back home. Unfortunately the tight was a bit transparant, but for other workouts it is definitely great! The shorts are perfect for fitness and running. Even on legday!

Soon I’ll post my first blog as Hunkemöller ambassador. I think the blogs will only be published in Dutch, but maybe – If my followers want that – I can also translate them into English for you guys as well! I’ll share all the blogs at my Facebook Page and my Instagram, so follow me! You should definitely try these workout clothes. Nice colours, comfy material and great models.

Much love, Carmen.

You can also follow me at my Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

 

Advertenties

3 gedachten over “Hunkemöller”

  1. Leuk dat lichtblauw en lichtgroen! Ik heb uit de vorige collectie de sportbh’s en die zijn ook echt aan te raden (ze zijn ook een beetje push up ;))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s