Draag, Ren, Review

Nike Air Zoom Structure 18+

IMG_1729
Nadat ik de eer had om deze heerlijke schoenen al uit te testen tijdens het Nike Running Event heb ik nu ook de eer om de trotse eigenaresse te zijn van de nieuwe Nike Air Zoom Structure 18+! Een opvallende hardloopschoen met goede kwaliteit.

Ik was al bekend met de Nike Structure Series. Mijn aller eerste officiële hardloopschoenen waren namelijk de Nike Zoom Structure 17. Die leuke blauw-gele die jullie vast wel eens op mijn Instagram hebben gezien. Ik was erg lovend over deze schoen, dus toen ze bij de Nike Assessment 20 januari zagen dat ik op die liep, raadde Meneer Nike-Pro mij deze schoenen aan. Dat heeft hij zeker goed gedaan.

Zodra ik in de schoen stapte voelde hij al lekker aan. Fijn stofje, fijn voetbed en goed voor mijn voetjes. Carmen hier heeft namelijk overpronatie. Overprowatte? Ja, overpronatie. Dat houdt in dat mijn voeten naar binnen klappen zeg maar, overdreven gezegd; X-benen. Door een goede schoen kun je de stand van je voeten tijdens het rennen verbeteren en dit verhelpen.

Deze schoen helpt mij hier zeker bij. Hij geeft super goede steun, waardoor de stand van mijn voeten als het ware gecorrigeerd wordt. Op deze manier loop je dus juist, waardoor de kans op blessures verkleind wordt. De zool heeft – omdat het een Nike Air schoen is – een dempende werking waardoor je dus geen klap hoeft op te vangen als je je voet op de grond zet. It feels like flying. En zo is het echt.

Het uiterlijk van de schoen spreekt mij ook super aan. Jullie weten zo ondertussen wel dat ik best een beetje een opvallend typje ben, zo ook mijn hardloopkleding & schoenen natuurlijk. Fel blauw, roze en zwart is dus dé perfecte kleuren combinatie voor Carmen Ketelaar. Hiep Hoi. Maar zeg nou zelf; Die kleurtjes zijn vet tof, toch? Zeker weten dat deze schoenen je lange afstanden gaan helpen rennen. Met mijn Nike Structure 17 heb ik een 13 km gelopen, eens kijken of ik met deze babies verder kom!

Liefs, Carmen.

Je kunt me ook volgen op mijn Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

 

 

IMG_1729

After having the honour of testing these wonderful shoes during the Nike Running Event, I now have the honour to be the proud owner of the new Nike Air Zoom Structure 18+! A striking running shoe with great qualities.

I already am acquainted with the Nike Structure Series. My first official running shoes were the Nike Zoom Structure 17. Those cute blue-yellow shoes you might have seen at my Instagram page before. I was very happy and satisfied with this so, so when I came to the Nike Assessment January 20th and they saw my running shoes, Mister Nike-Pro recommended me these shoes. And he did well.

From the moment I took on the shoe, it felt good. Nice fabric, nice sole and good for my feet. Carmen over here has overpronation. Overprowhatthefuck? Yes, overpronation. That means that my feet are standing the wrong way, the focus is at the inside of my feet instead of on the whole feet. By having good shoes you can improve this during your run.

This shoe really helps me with that problem. It gives you great support and the position of your feet will be corrected as well. This way, you run in a good way, which will make the chance on injuries a lot smaller. The shoe sole has – Because it is a Nike Air shoe – a subdued effect, so you won’t feel a hard crash or something when your feet touch the ground. It feels like flying. And that’s the truth.

The outside of the shoe is really awesome as well. I guess you guys might know right now that I am a pretty notable person, as well my running outfit and shoes of course. Blue, pink and black is the perfect colour combination for Carmen Ketelaar. Yaaaay. But just admit it; These colours are really awesome right? I am super sure these shoes will help you run further distances. I already did a 13K run with my beloved Nike Structure 17, let’s see if I can get further with these babies!

Love, Carmen.

You can also follow me on my Instagram, Facebook Pagina & Bloglovin’.

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s