Draag, Eet, Review

Nieuw: Body&Fit

IMG_1552

Het is een tijdje geleden dat ik mijn laatste blog heb geschreven en een heeeele tijd geleden dat ik mijn laatste review heb geschreven! In de tussen tijd heb ik een aantal heerlijke producten mogen testen van Body&Fit shop, mijn mening ga ik eens even met jullie delen.

Pinda & Cacao Pasta
Iedereen is fan van pindakaas. Iedereen is fan van chocola. Dat is gewoon een feit, toch? Nou is er dus een of andere genius gozert geweest die bedacht om deze twee heerlijke elementen gewoon samen te voegen. Applaus, for real. De pinda & cacao pasta is dus ook echt heel erg lekker. De pindakaas overheerst, maar je smaakt zeker een vleugje chocola er doorheen wat niet te missen is en net weer wat meer smaak geeft dan de gewone naturel pindakaas. De pinda & cacao pasta bestaat uit 90% pinda’s en 10% cacao (cacaomassa, cacao boter enz. ). Daarnaast zijn de voedingswaardes per 100 gram; 556 kcal / 42,9 gram vet (waarvan 7,2 verzadigd) / 27 gram koolhydraten (waarvan 9,2 gram natuurlijke suikers) en 25,2 gram eiwitten. Dikke prima dus!

IMG_1547
Protein Bites
Je kent ze vast wel, de SmartBars van Body&Fit. Die heerlijke repen in allerlei smaken, redelijk laag in vetten & koolhydraten en hoog in eiwitten. Stel je deze smartbar dan eens voor, maar dan drie keer zo klein. Tadaaaaa, de protein bites! Deze kleine en lekkere eiwitbommetjes zijn prima als tussendoortje – met mate natuurlijk, de hele zak hoeft niet in één keer leeg – of als after-workout maaltje. Ze zijn verkrijgbaar in de smaken Coconut & White Chocolate. Zelf ben ik geen fan van witte chocola, dus ben ik voor de Coconut smaak gegaan, die net zoals de smartbart heerlijk is! Achterop het label van de Protein Bites zie je het begrip ‘polyolen’ staan. Helaas, dit zijn zoetstoffen. Maar het zijn niet-intensieve zoetstoffen. Dit betekend dat ze  vaak een half keer zo zoet zijn als suikers, maar leveren hetzelfde aantal calorieën als suikers. Vaak zijn polyonen wel natuurlijke suikers, maar helaas in de Protein Bites zitten wel de kunstmatige polyonen. Prima voor een keertje, maar ik zou er niet in los gaan als ik jou was! De voedingswaardes voor één bite – is ongeveer 10 gram -; 36 kcal / 1,4 gram vet (waarvan 0, 9 gram verzadigd vet) / 3 gram koolhydraten (waarvan 0,5 gram suiker en 2,5 gram polyonen) en 3,15 gram eiwitten. Zoal je ziet is het calorieaantal best laag, dit is dus een voordeel want zo kun je best twee bites als tussendoortje nemen. Niks mis mee!

IMG_1557

Whey Protein Balletjes
Maltezers. Dat is echt het eerste waar je aan denkt als je deze balletjes ziet en proeft. Nou zijn maltezers natuurlijk volledig en totaal ongezond, hoe zit dat dan met deze balletjes? Hetzelfde, helaas. Ook bevatten deze balletjes toegevoegde suikers &  E-nummers. Nou wil ik er wel even bij zeggen dat E-nummers niet per se hoeven te betekenen dat het product slecht is. De balletjes omvatten een laagje pure chocolade met daarin een Whey Crispy binnenkantje. Ze zijn erg lekker en erg voedzaam. De voedingswaardes voor 100 gram zijn 464 kcal / 18,3 gram vet (waarvan 11,5 verzadigd) / 53,2 gram koolhydraten (waarvan 40 gram suikers) en 20,5 gram eiwitten. Nou schrik je je waarschijnlijk kapot, maar zo’n balletje weegt bijna niks. Dus als jij – net zoals ik – maar 10 balletjes pakt, zul je maar 29 kcal binnen krijgen.. Dat kan best toch?

IMG_1562

Body & Fit Sportswear
Het moest er toch een keer van komen, Body & Fit die hun eigen kleding gaat ontwerpen. En wat zit het lekker! Ik mocht de sport tight, het sport hemdje, het sport t-shirt, de sweatpants en het sweatvest voor jullie uittesten. Geslaagd. De tight zit erg lekker, goed aangesloten en met een strakke band om de middel zodat hij niet af zakt. Het stofje ademt goed & schijnt – bij mij, wel bij anderen hoorde ik?? – niet door. Het hemdje is van een soort nylon materiaal, dus is lekker luchtig en zit niet te strak. Ik vind dit altijd wel fijn bij sport shirtjes, dat ze iets losser zitten zodat je je niet gaan irriteren. Het is een mooi model waar je geen last hebt van bandjes om de schouders. Het sport shirt is van hetzelfde materiaal als het hemdje en er staat de tekst ‘Nothing Beats a Fit Body’ op. Passend toch? Ik gebruik dit shirt vooral voor het hardlopen, lekker luchtig! De sweatpants en het sweatvest zijn mijn favoriet. De stof is echt heel lekker zacht & warm. Ik draag het vest in de sportschool bij mijn warming up, maar ik draag hem ook gewoon als casual vest. Gewoon omdat hij zo lekker zit. De pants heb ik meestal op een luie bankhangdag aan. Echt chill zit dat!

Wil je meer informatie over de producten of wil je bestellen? Klik dan op de banner boven, onder en rechts van deze blog – zo wordt je gelijk doorgestuurd!

Veel liefs, Carmen.

10888385_10205532953352570_3074190122952120520_n

 

Advertenties

2 gedachten over “Nieuw: Body&Fit”

  1. Ben zelf eerlijk gezegd niet zo van die tussendoortjes. Geef mij maar gewoon een stevige maaltijd. Toch wel handig dat de tussendoortjes van B&F wat gezonder zijn dan de normale variant, zo kan iemand die er wel gek op is gerust 1 (maybe 2) Protein Balls pakt.

    1. Wist je dat tussendoortjes redelijk belangrijk zijn om de verbranding op gang te houden? Kan ook zeker zonder, maar 6 kleinere maaltijden in plaats van 3 grote is toch beter voor je metabolisme 👍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s