Eet, Lifestyle

#carmen15kgiveaway!

IMG_0787

Hoeraaaaaaa. 15.000 volgers, 15.000 VOLGERS! Dat is veel. Dat zijn, echt heel veel mensen. Zo veel mensen wonen er nog niet eens in mijn woonplaats geloof ik, echt. Wauw. Super bedankt allemaal, de lieve woorden die ik dagelijks van jullie ontvang doen mij erg goed! En dat mag best beloond worden, right?

Daarom heb ik voor jullie een super leuke win actie bedacht. Wat kun je winnen? Het boek Power Food van de enige echte Rens Kroesen misschien nog wel wat andere leuke goodies, die ik er gewoon zelf als verrassing even bij in stop!

Het boek Power Food is een onwijs leuk kookboek vol met heerlijke, gezonde en makkelijke receptjes. Tijdens de kookworkshop van Nike heb ik Rens leren kennen en hebben wij een aantal hele lekkere gerechtjes uit haar boek mogen maken. Mocht je inspiratie nodig hebben voor makkelijke en lekkere gerechten, dan raad ik je zeker dit boek aan!

Wat moet je nou precies doen om te winnen?; 

 1. Volg mij.
 2. Repost onderstaande foto op jouw Instagram. 
 3. Tag mij in de foto of in het onderschrift. 
 4. Gebruik de hashtag #carmen15kgiveaway. !! LET OP: Gebruik wel de ‘K’ achter de 15, anders zie ik straks jouw repost niet tussen de deelnames !!

De winnaar zal bekend gemaakt worden op zaterdag 28 februari!

Extra kans maken? Reageer hier onder met je Instagram naam en vertel waarom jij wilt winnen! 

Succes en veel liefs, Carmen.

IMG_0787

Advertenties

29 gedachten over “#carmen15kgiveaway!”

 1. Ik heb zoveel respect voor wat je hebt bereikt en een groot voorbeeld voor velen. Ik zou heel graag het boek van Rens Kroes winnen om nog meer heerlijk, gezonde gerechten te maken en hopelijk ook ooit mijn gewenste streefgewicht te halen en me goed te voelen in mijn body.

 2. Instagram naam: chanouleeters

  Waarom ik deze zou willen winnen? Omdat ik wel wat extra inspiratie kan gebruiken wat betreft gezonde recepten! Koken is iets wat ik super graag doe:) ook Mijn ouders kennis laten maken met alle gezonde recepten ben ik al tijdje mee bezig, met dit boek zou dat zeker gaan lukken!

  En heel erg gefeliciteerd meid, je hebt het verdient!
  X

 3. Waarom ik wil winnen? Net begonnen met zelf koken ( vroeger were er voor me gekookt) ik heb dus heel veel inspiratie nodig! Help!!!!! Elk recept, boek, tip is dus van harte welkom! Insta: esvee en selma_pbp

 4. Ik wil graag winnen omdat ik iedereen hoor dat het een geweldig boek is.
  Ik volg je om veel inspiratie op te doen en dit boek kan daar ook bij helpen πŸ™‚

 5. Sinds een jaar geleden ben ik 11 kg afgevallen! Hoeraa, maar ik kom wel uit een gezin die moeite heeft met hun overgewicht (obesitas). Ik probeer ze over te halen met steeds meer gezonde recepten en steeds meer krijgen ze de smaak te pakken! Dus ik hoop niet alleen mezelf met dit super leuke boek te helpen maar ook mijn fam!
  Dus ik wil heeeel graag winnen! @ Healthy_aj

  Super leuk dat je dit doet! Groetjes

 6. Hoi Carmen, Ik vind het echt super knap van je wat je allemaal bereikt hebt! Ik had je verhaal gelezen in de Woman’s Health en ben je meteen gaan opzoeken op internet, facebook en instagram. Ik ben zelf enorm bezig met sporten en gezond eten. Ik sport gemiddeld 10uur in de week (5 uur volleybal en minimaal 5 uur fitness (bodypump, cx works, loopband, spinning)). Het is zelfs zo erg dat sommige mensen zich zorgen om me maken en ze bang zijn dat ik door sla. Daarom zou ik het boek erg goed kunnen gebruiken! πŸ™‚ Veel liefs, Sanne #sannevc85

 7. @fitgirl.lau

  Ik zou graag dit boek willen winnen omdat ik sinds een jaar intensief bezig ben met voeding en bewegen, maar vooral met voeding ivm met een blessure van een half jaar lang.
  Echter heb ik het boek van renske kroes nog nooit gekocht omdat ik er gemengde verhalen over hoor, omdat het niet realisisch schijnt te zijn voor normale mensen etc. En omdat ik maar een arme student ben heb ik om die reden het boek nooit gekocht, maar het lijkt me heel interessant om het toch te hebben en te lezeen en ik mijn eigen mening over het boek wil vormen.

  sportieve groetjes,

 8. @melissa_fitread
  Ik wil dit boek al zo lang hebben! Lekker nieuwe dingen maken, inspiratie op doen en me familie meer betrekken bij het gezond leven, dat zou ik allemaal wel met dat boek willen doen πŸ˜€

 9. Dit is echt een leuke giveaway!
  De reden dat ik zou moeten winnen?
  Omdat dit boek al een tijd op mijn verlanglijstje staat en ik sinds dat ik jouw blog heb ontdekt, weer zin heb gekregen om gezond te eten en te sporten! πŸ™‚
  #trueinspiration

  Mijn instagram: tessveen

 10. Op internet staan zoveel leuke gezonde recepten, maar ik heb eigenlijk nog helemaal geen kookboek in de kast. Het boek van Rens Kroes lijkt me super leuk!
  @more_demi

 11. Zou het boek graag willen winnen omdat ik me weer happy met mijn lijf wil voelen door er hard mee aan de slag te gaan en daar zal het boek van Rens Kroes zeker bij helpen en jou positieve motivatie

 12. Mijn Instagram naam is mrllkrz

  Waarom ik wil winnen? Omdat ik sinds kort ben begonnen met sirrieus gezonder te leven, een aantal keer hardlopen per week en ik let erop dat ik gezond eet. En omdat ik je Instagram account al een hele tijd volg en je een echt voorbeeld voor me bent! πŸ™‚

 13. Ik zou graag winnen, omdat ik dit boek al heel lang graag wil hebben. Ik zou er zoveel inspiratie uit op kunnen doen. Net zoals jij mensen (en mij) inspireert!
  @dumbbellsandlipstick op instagram πŸ™‚

 14. @mqudy sinds 2015 heb ik een nieuwe en gezonde leefstijl gekozen om mijzelf fitter en gezonder te voelen en ik eet nu vaak hetzelfde en wil daarom met het boek nieuwe recepten uitproberen.

 15. February 25, 2015

  Sorry mijn volledige naam stond er bij

  @mqudy sinds 2015 heb ik een nieuwe en gezonde leefstijl gekozen om mijzelf fitter en gezonder te voelen en ik eet nu vaak hetzelfde en wil daarom met het boek nieuwe recepten uitproberen.

 16. Ik zou supergraag dit boek willen winnen om meer inspiratie hebben qua eten. Ik heb al zoveel gehoord over het boek en kan niet benieuwder zijn!
  Vooral de laatste paar weken ben ik bezig met gezonder eten, maar oatmeal breakfast begint toch een beetje eentonig te worden, ondanks de variatie qua fruit enzovoorts. Ook lunch op werl kan wel wat extra inspiratie gebruiken!

 17. Ik zou supergraag dit boek willen winnen om meer inspiratie hebben qua eten. Ik heb al zoveel gehoord over het boek en kan niet benieuwder zijn!
  Vooral de laatste paar weken ben ik bezig met gezonder eten, maar oatmeal breakfast begint toch een beetje eentonig te worden, ondanks de variatie qua fruit enzovoorts. Ook lunch op werl kan wel wat extra inspiratie gebruiken!

  @mk.fitgirl op instagram!

 18. Ik zou dit boek heel graag willen winnen omdat ik nu bezig ben met de kayla itsines guide week 2 en daarom zou ik graag meer gezondere recepten willen uitproberen :).
  Instagram naam; @healthysplash

 19. Superleuk! Dit boek wil ik graag winnen om mijn vriend te bewijzen dat gezond eten ook lekker is en wie weet kookt hij dan met dit boek over een tijdje gezond voor mij… πŸ˜‰

  Mijn insta is wielswonderworld

 20. Superleuk! Ik zou dit boek graag willen winnen om mijn vriend ervan te overtuigen dat gezond eten ook lekker kan zijn en hopelijk kookt hij dan met hulp van dit boek over een tijdje gezond voor mij… πŸ˜‰

  Mijn insta is wielswonderworld

 21. Hey carmen!

  Gefeliciteerd! 15K.. echt superleuk voor je, gefeliciteerd. Ik haal veel inspiratie uit posts van meiden zoals jij, en de positieve feedback die je terugkrijgt is echt een super stimulans!

  Leuke winactie heb je erbij bedacht, en precies op het goede moment.. Ik leen al een tijdje het boek van mijn moeder, maar heb nog niet alles uit kunnen proberen, en nu wil ze het boek terug!! 😱😨

  Dus zeker een gokje wagen.

  Liefs,
  @jouls_livinghealthy

 22. Na de plotselinge dood van mijn vader vorig jaar, wil ik heel graag weer fitter en gezonder worden!. Door de Periodes van stress en verdriet ben ik niet bepaald lief voor mezelf geweest. Time for a new, healthy start!! πŸ™‚

 23. Ik zou graag dit boek willen winnen omdat ik dan mijn gezonde levenstijl kan door zetten. Na mijn eetstoornis ben ik goed opweg en kan ik goed dit boek gebruiken. Buiten dat boek om heb ik veel aan jou meid. Je bent zoveel inspiratie voor mij als ik ups en downs heb. Dankjewel daarvoor en je bent motivatie voor heel veel meiden!!!

 24. @ sleepnthegardnn

  Gefeliciteerd met je 15k! πŸ™‚
  Vorige week kwam ik bij toeval op jouw inspirerende blog. Door jouw verhaal werd ik weer gemotiveerd om weer wat fanatieker te sporten. Zo gezegd zo gedaan, ik was dus meteen de eerste zaterdagochtend te vinden in de sportschool. En zo snel als m’n voornemens begonnen, zo snel lag ik 4 dagen ziek in bed. Dit boek zal weer een mooie motivatieboost geven om gezond aan de slag te gaan.

  Succes met je blog, zeker doorgaan!!

  Groetjes, Stephanie

 25. Hoi Carmen,

  Ik ben sinds 2/3 jaar ook veel gaan sporten en begonnen met afvallen. Ben nu 15 kilo kwijt en hoop dat dit boek
  Me verder kan helpen met gezond eten en niet meer 5 a6 dagen te hoeven sporten maar naar de 3 dagen te kunnen ivm me werk.
  Nu ben ik een jaar geleden thuis komen te zitten door een burn out en ben ik nou net weer aan het werk! Nou het zo goed gaat, wil ik graag gezond een nieuwe start te kunnen maken van werk en voeding!

  Ik hoop dat ik het verdien! ☺️
  Liefs Michelle
  Instagram: @mi.schoonderbeek

  1. Hoi meis, lief dat je mee wilt doen! Je bent alleen een dagje te laat.. De winnaar is gisteren bekend gemaakt, sorry!

   Er komt snel weer een nieuwe give away dus dan zou het super zijn als je mee wilt doen. Je bent super bezig!!

   πŸ’•πŸ’•

 26. Wie is de winnaar geworden? Ik kan het niet terug vinden… Ik blijf je trouwens echt te gek vinden. Ik kijk dagelijks op je insta!

  Love the healthy living!! xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s