Motiveer

Don´t dream for it, Work for it!

IMG_20141117_111320_resized

Na een geweldig artikel in de Women´s Health en ´Sport Shero van de week´ bij Hunkemöller, had ik ook de eer om een blog te schrijven voor ModellenSpot.nl. Dus heb jij toch ergens een modellen droom of een droom om wat vet kwijt te raken; lees dit dan maar eens!

Je kent het wel, die ene droom. Model worden, ja graag. Afvallen, ja dat nog liever. Maar hoe? Ik probeer van alles maar het lukt gewoon niet! Hoe pak je dat nou eigenlijk aan?

Het antwoord is eigenlijk heel simpel; niet dromen, maar doen. Een beter figuur krijg je helaas niet door de hele dag op de bank te hangen. Geloof me, anders was ik nu wel een Victoria Secret model geweest. Een combinatie van voeding, beweging en een positieve instelling zijn de dingen die jou verder gaan helpen in wat je wil. Maar hoe maak je nou die juiste combinatie?

Wil je de hele blog lezen? Klik dan HIER!

Veel liefs, Carmen.

Advertenties

2 gedachten over “Don´t dream for it, Work for it!”

 1. Ik snap helemaal niet wat je verteld in dat artikel

  Eerst en vooral hoef je helemaal niet onder je BMR te eten om af te vallen. Het is al voldoende om bijvoorbeeld 100 calorieën onder je onderhoud te eten om af te vallen! Onder je BMR eten is helemaal niet zo gezond.

  Ook spreek je echt wel je argumenten tegen???

  ‘De key is door middel van sporten en voeding, onder je BMR te komen.’

  ‘Ga dus nooit minder eten dan je BMR, dan gebeurt dit.’

  1. Dan heb je het artikel dus niet goed gelezen! Ik geef ook aan dat het ongezond is om onder je BMR te eten, daarnaast geef ik duidelijk aan dat je door middel van voeding – je verbranding tijdens de sport onder je BMR uit moet komen. Daarmee bedoel ik dus dat als je BMR 1500 is, je 2000 eet en je 600 verbrand met een workout (2000 – 600 = 1400) onder je BMR uit moet komen. Ik spreek mezelf dus niet tegen.

   Daarnaast kan voor sommigen onder het onderhoud eten al voldoende zijn, maar dat komt dan dus vooral omdat ze tijdens hun workout zo veel verbranden dat ze alsnog onder hun BMR uit komen, snap je wat ik bedoel?

   Liefs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s