Goodbye Week

#9 Goodbye Week

IMG_0402Geen inleiding, we gaan gewoon gelijk beginnen. Goed idee toch?

Ik kan zeggen dat het een bewogen weekje was. Slechte nachten, redelijk goede workouts, chagrijnige buien en gewoon een rare mood. Het is bijna het einde van het school jaar, ik heb nog maar 3 officiële les weken, daarna twee tentamen weken en dan gaan de examen trainingen beginnen. Tijd dus om een opleiding te kiezen. Ik weet het gewoon niet.. Ja ik weet precies wat ik wil. Ik wil leren over sport, over voeding zodat ik later personal health coach kan worden. Ik weet precies wat ik wil, maar welke opleiding er goed voor is.. daar ben ik dan net weer niet helemaal uit.

Piekeren en piekeren staat bij mij gelijk aan super slecht slapen. Zo dus ook afgelopen week. Ik slaap altijd wel 8 – 10 uur, daar zorg ik gewoon voor, maar toch voelde ik me niet uitgerust. Hoofdpijn, moe en een beetje chagrijnig hier en daar. Not cool. Daarnaast nog wat andere dingetjes die hier aan de hand zijn waar ik het best wel moeilijk mee heb, tja dan is het al helemaaaaaal rampzalig. Maar goed, dat komt ook allemaal weer goed. Schouders eronder, er over praten en weer door.

IMG_0363Gelukkig gingen mijn workouts gewoon dikke prima – behalve legday afgelopen zondag – en mijn voeding loopt ook nog steeds super. Nu had ik afgelopen week een klein dagboekje geplaats waar ik de meest hatelijke reacties op heb ontvangen. ‘Je eet veel te weinig!’ – ‘Je bent een super slecht voorbeeld voor anderen’ – ‘Zo wek je alleen maar eetstoornissen op bij anderen’. Nou hier heb ik eigenlijk één ding op te zeggen; Dikke vinger. Het dagboek wat ik heb geplaatst was redelijk globaal. Geen grammen erbij gezet, geen calorieën erbij gezet. Heel duidelijk was hij dus niet. Wat mensen zich niet realiseren is hoe groot mijn porties daadwerkelijk zijn. Een handje pinda’s staat bij mij gelijk aan 50 gram pinda’s wat al meer dan 200 kcal is. Een ontbijtje met havermoutpap bestaat bij mij al uit 80 gram havermout met inclusief fruit en alles een totaal van +500 kcal. Weinig? Mijn reet! Die overigens best wel groot is, dus daar heb je al helemaal niks over te zeggen. Morgen post ik een nieuw dagboekje die iets meer details zal bevatten!

IMG_0443

Leuke dingen waren er ook wel hoor! Ik heb een heerlijk weekendje gehad met mijn vriend, mijn moeder en ik hebben een reisje naar MILAAN geboekt – Oh hell yeah dat ik daar een keertje ga hardlopen – en ik heb een super leuk artikel voorbij zien komen over mij. Waarin? Jawel, in de Women’s Health! Hij komt deze week in de winkels, ik ben echt super benieuwd maar heb al een klein voorproefje gehad. Het is groot. Heel groot. Trotse Carmie hier! Hoe was jouw week?

Veel liefs, Carmen.

Je kunt me ook volgen op mijn Instagram, Facebook Page & Bloglovin’.

IMG_0451——————————————————————————————————————

IMG_0402

No introduction, we’re just going to start immediately. Great idea right?

I can say it was a weird and moving week. Bad nights, pretty good workouts, grumpy days and just a bit of a weird mood. It’s almost the end of the school year, I only have 3 official lesson weeks left, after that two test weeks and then we’ll start with the preperations for the exams. Time to choose an education. I just really don’t know.. Yes I know exactly what I want. I want to learn about sports, about nutrition so that I can be a personal health coach in the future. I know exactly what I want, but which education is right for it.. I just don’t know that part yet.

Fretting and fretting is for me the same as sleeping super badly. That happened last week. I always sleep 8 – 10 hours, I just make sure that happens, but still I didn’t feel rested when I woke up. Headaches, tired and a little but grumpy now and then. Not cool. Besides that there are also some other thingies going on which I’m having kind of a hard time with, well then it’s for sure a total disaaaaaaster. But hey, everything will turn out fine. Shoulders up, talking about it and just keep going on.

IMG_0363Luckily my workouts went just more then fine – except legday last sunday – and my nutrition is still going great. I posted a little eat diary last week, I received the most hated and ugly comments on that blog. ‘You eat way too little!’ – ‘You are a bad example for others’ – ‘Things like this only encourage eating disorders with other people!’. Well I have one thing to say on this; Thick fat finger, the middle one. The diary I posted was pretty global. Didn’t post any grams with it, didn’t post any calories with it. So it wasn’t very clear indeed. What people just don’t realise is how big my portions actually are. A hand full of peanuts is for me like 50 grams of peanuts which is more then 200 calories. A breakfast with oatmeal is for me 80 grams of oats and including all the fruits and stuff it contains more then 500 calories. Too little? My ass! Which is actually pretty big, so you don’t have to say anything about that. I’ll post a new diary tomorrow, which will be a little bit more detailed!

IMG_0443There were also some fun things you know! I had a great weekend with my boy again, my mom and I booked a trip to MILAN – Oh hell yeah that I’m going to run somtime over there – and I’ve seen a very nice artical about me! Where? Yes, in the Dutch Women’s Health! It will be in the stores this week, I am supe curious but I already had a little sneak peak. It’s big. Very Big. Proud Carmie over here! How was your week?

Much love, Carmen.

You can also follow me on my Instagram, Facebook Page & Bloglovin’.

IMG_0451

 

Advertenties

6 gedachten over “#9 Goodbye Week”

  1. Oooohw Women’s Health ligt al op mijn tafel te wachten maar ik ga ze vanavond gelijk moeten openslaan denk ik! Wat leuk! Ik heb je op Myfitnesspal en ik moet eerlijk zijn dat ik niet eens zoveel kan binnenkrijgen, dus jij bent gewoon lekker bezig! Liefs

  2. Ik vind je echt geweldig! En je bent voor mij in ieder geval een grote inspiratie bron; havermout met proteine poeder jeeeeeeej!!!
    Over je opleiding; mijn vriend studeert SBE in nijmegen ( sport en bewegings educatie). Echt een hele brede opleiding waar je ook een “zorg” kant kunt kiezen. Hiermee kun je bijvoorbeeld lifestylecoach etc. worden. Ik weet niet of je hier al naar gekeken hebt maar zo niet; ik zou eens kijken!
    Ga vooral door met waar je mee bezig bent !!

    1. Ah dankjewel meis wat lief! En heel erg bedankt voor je tip, daar heb ik zeker wat aan en ga ik even naar kijken! Mijn vriend doet nu Sport, gezondheid en management dat is een soort zelfde opleiding waar je inderdaad ook leefstijladviseur enzo mee kan worden, maar ik neem jouw tip zeker even mee. Super bedankt! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s