Goodbye Week

#8 Goodbye Week

IMG_0179

Het is weer maandag, dus jullie weten wat dat betekent! Even terug kijken naar afgelopen week, mijn ups, downs en.. middelmaatjes? Ik denk dat het redelijk kort wordt, ik heb namelijk niet zo veel te vertellen dit keer.

We begonnen de week met een lekkere maandag ochtend workout, zoals altijd. Vriendjelief Kjell was de hele week thuis, dus we konden heerlijk samen gymmen afgelopen week. Toch wel fijn zo’n buddy naast je, kun je net toch weer even wat meer aan dan normaal! Daarnaast heb ik afgelopen zaterdag lekker met mijn collega en vriendin Suzanne een keertje gesport bij FitForFree in Zwolle! Ook wel eens leuk om een andere sportschool van binnen te zien.

IMG_0222

Ondanks dat ik in mijn cut zit gaat het hard hier. Ik ben nu bijna 4 weken bezig en ik ben al 2 kilo afgevallen. Aankomende woensdag heb ik mijn volgende meting, dus ik ben heel benieuwd! Het fijne is dat ik wel gewoon PR’s blijf maken in het sporten, ik wordt gewoon sterker, maar verlies vet. Zo wil ik het! Het is leuk om je lichaam zo te zien veranderen, je ziet je spieren steeds zichtbaarder worden en je buik word strakker en strakker! Mijn doel was -5% vet, dat gaat me lukken!

Verder heb ik ook nog enigszins een sociaal leven gehad afgelopen week, haha. Lekker bij mijn vriend geweest, naar school en het werk geweest, huiswerk gemaakt – lekker sociaal hé? -. Na het sporten zaterdag ben ik met vriendinnetje Suzanne lekker bij Bagels&Beans gaan eten, hoef je allebei eens een keertje niet te werken, ga je er alsnog heen. Nou ja, je weet ten minste dat het goed en lekker is! Gisteren hebben we lekker sushi gegeten met mijn papa, mama, zus, zwager & vriendlief. Mijn zus ondergaat binnenkort een hele heftige en zware operatie. Dit is de laatste keer dat ze zo kan eten. Ik ben super trots op d’r, dat mag wel gezegd worden!

Morgen geef ik jullie een kijkje in mijn workout schema & wat ik ongeveer zoal eet op een dag! Ik hoop dat jullie dat leuk vinden.

Veel liefs, Carmen

Je kunt me ook volgen op mijn Instagram, Facebook Page & Bloglovin’.

IMG_0167

——————————————————————————————————————

IMG_0179

It’s monday again, so you guys know what that means! Let’s take a little look back to last week, my ups, dowsn and.. middle steps? I think it’s going to be a short one, I don’t have that much to say this time.

We started the week with a nice monday morning workout, like always. Sweet boufriend Kjell was home the entire week, so we could do all of our workouts together last week. Pretty nice to have a buddy besides you, makes you lift a little bit more than normally! Besides I’ve had a workout with my sweet colleague and friend Suzanne at FitForFree in Zwolle! Pretty fun to se an other gym on the inside.

IMG_0222

Despite that I’m cutting at the moment, things are going hard. I’m busy for almost 4 weeks and I already lost 2 kilograms. This wednesday I have my next meeting, so I’m super curious! The nice thing is that I do make PR’s during my workouts, I just keep getting stronger, but I do lose fat. That’s the way I want it! It is fun to see your body change this way, you see your muscles getting visable and you’re belly gets leaner and leaner! My goal was – 5% of bodyfat, I’m definitely gonna make that! 

Further I’ve kind of had a social life last week, haha. I’ve spent some days at my boyfriend, been to school and work, made some homework – social right? -. After the workout last saturday with my friend Suzanne, we’ve had lunch at Bagels&Beans, so.. we didn’t have to work that day and still we’re going there. Well, you know at least that it is good and delicious over there! Yesterday we’ve ate sushi with my dad, mom, sister, brother in law and boyfriend. My sis is going to get a super heavy and tough operation. This was the last time she could eat like this. I am super proud of her, I think I can say that!

Tomorrow I’m gonna give you a little look in my workout schedule and what I eat at a day. I hope you guys like that.

Much love, Carmen.

You can also follow me on my Instagram, Facebook Page & Bloglovin’.

IMG_0167

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s